ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΗ Η ΓΗ

Η Σέρβική αστυνομία συνέλαβε μέλη της αναρχοσυνδικαλιστικής πρωτοβουλίας (ΑSI) υπο την υποψία οτι συνδέονται με την ομάδα που πήρε την ευθύνη της επίθεσης στην Ελληνική πρεσβεια   στο Βελιγράδι σαν ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας  θ. Ηλιόπουλο.

 

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1071323

 

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1071376

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑSI

 

Σας ενημερώνουμε οτι μέλη της ομοσπονδιακής ένωσης «Αναρχοσυνδικαλιστική πρωτοβουλία», Ratibor Trivunac ( Αυτή τη στιγμή γ.γραμματέας της ΑΙΤ) Tadej Kurepa και Ivan Vulovic συνελήφθησαν στις 3 Σεπτέμβρη υπο κατασκευασμένες κατηγορίες για πρόκληση δημόσιου κινδύνου αφού μπάτσοι τους μετέφεραν υπο βία για ανάκριση. Ακόμα είναι ανεπιβεβαίωτο το αν έχουν συληφθεί και άλλοι σύντροφοι.

 

Προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους δικηγόρους τους για να διευκρινίσουμε ποίες είναι οι ακριβείς εναντίων τους κατηγορίες  και την νομική τους κατάσταση. Θα σας κρατούμε ενήμερους.

 

Τα ΜΜΕ Ανέφεραν οτι συνελήφθησαν οι  Ratibor Trivunac, Tadej Kurepa, Ivan Vulović, Sanja Đokić, Ivan Savić and Nikola Mitrović, οτι σήμερα θα τους ρίξουν κατηγορίες και οτι ο δημόσιος κατήγορος ζητάει να δικαστούν βάση διεθνούς τρομοκρατικού νόμου απο 3 μέχρι 15 χρόνια φυλακή.

από δυσκολα 16/09/2009 10:52 πμ.


τα πραγματα.Μια χωρα που προσπαθει ν ανακαμψει (ισως σε 50 χρονια),δυστιχως το κρατος ειναι αμηλικτο και δεν σηκωνουν εκει μολοτοφ,ειναι αλλιως τα πραγματα,οχι οπως στην Ελλαδα.Εζησα χρονια εκει περα και απο την πειρα μου,την βαψανε τα παιδια.Ας κανουμε οτι μπορουμε παντως....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License