ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών για Ενιαίο Πολυμορφικό Κίνημα

 

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ

 

 

 

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν 5 Σέρβοι αναρχικοί, μέλη της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας, κατηγορούμενοι για την επίθεση αλληλεγγύης στην ελληνική πρεσβεία, σε ένδειξη συμπαράστασης στον τότε απεργό πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλο.

Η σύλληψή τους είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί όταν ο Σέρβος πρόεδρος Μπόρις Τάντιτς απολογούμενος στον έλληνα πρέσβη (η Ελλάδα αποτελεί το βασικό επενδυτή της σέρβικης οικονομίας με 2,5 δις ? το χρόνο) διαβεβαίωνε ότι ΄΄το σέρβικο κράτος θα κάνει τα πάντα για να συλληφθούν και να τιμωρηθούν κατάλληλα οι δράστες΄΄.

Το σερβικό κράτος (και η σοσιαλιστική κυβέρνηση συνασπισμού) σε πλήρη εναρμόνιση με το διεθνές κλίμα καταστολής ενάντια στα κοινωνικά κινήματα επιλέγει να αποδώσει στους 5 συντρόφους την κατηγορία της συμμετοχής σε πράξη Διεθνούς Τρομοκρατίας.

 

Η βαρβαρότητα της σύγχρονης αστικής δημοκρατίας είναι ίδια παντού...

 

Για μας είναι αδιάφορο αν είναι ΄΄ένοχοι΄΄  ή ΄΄αθώοι΄΄.

Οφείλουμε να απαντήσουμε όχι μόνο στη σύλληψη των συντρόφων μας αλλά και στην κατηγορία της Διεθνούς Τρομοκρατίας που στοχοποιεί άμεσα το παγκόσμιο κίνημα αντίστασης.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους 5 σέρβους συντρόφους, στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε άνθρωπο που εξεγείρεται και αντιστέκεται στην κρατική εξουσία και το παγκόσμιο κεφάλαιο, τους μόνους και πραγματικούς τρομοκράτες.

 

 

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 5 ΣΕΡΒΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

 

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

 

 

 

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών για Ενιαίο Πολυμορφικό Κίνημα

 

 


Στη δικη της Ε.Ο. 17Ν καπως ετσι τελειωσε τη δευτερολογια του ο κοινωνικος αγωνιστης Δημ. Κουφοντινας:
"Για μας οι κοινωνικοί αγώνες για την απελευθέρωση του ανθρώπου δεν είναι ούτε αθώοι, ούτε ένοχοι. Είναι δίκαιοι και αναγκαίοι."

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License