Ομάδα Χορού της κατάληψης Σκαραμαγκά & Πατησίων

από το μπογκ της κατάληψης http://pat61.squat.gr


ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ
-------------------------------
Η εδαφικοποίηση των επιθυμιών μας για την καταστροφή του Υπάρχοντος, προτάσσει και την καταστροφή των προεκτάσεών του στα σώματά μας.

Μέσα από το πέρας του χρόνου, εμφανίστηκε η επιθυμία να πειραματιστούμε, με ελευθεριακούς όρους, με τα σώματά μας, και να λειτουργήσουμε σε πειραματικές δομές (εργαστήρια) ως οργανικό μέρος της κατάληψης, μέσα από τα οποία θα αυτομορφονώμαστε.

Έντονη επιθυμία μας είναι να αποδομηθεί η συνήθης σχέση διδάσκοντα-διδασκόμενου που συνήθως υφίσταται στην πλειονότητα των διαδικασιών "επιμόρφωσης"

Στα πλαίσια αυτής της αναζήτησης, αυτοοργανωνόμαστε σε εργαστήρια που θα κινούνται με αντιεμπορευματικούς όρους. Για την οργάνωση αυτών, και προκειμένου να μη παγιδευτούμε σε μία προαποφασισμένη εβδομαδιαία δομή "ωρολόγιου" προγράμματος, κάθε δεύτερη Τετάρτη, συναντιόμαστε σε συνέλευση χορού, για τη διαμόρφωση των μαθημάτων των επόμενων δεκαπέντε ημερών, όσες και όσοι ενδιαφέρονται να οδηγήσουν και να παρακολουθήσουν κάποιο εργαστήριο σωματικής έκφρασης.

Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση είναι την Τετάρτη στις 21:00.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License