Υφυπουργός του πασοκ λειτουργουσε ως βυσμα

Σε τοπική εφημερίδα της Κύμης δημοσιευτηκε κείμενο όπου αναφέρεται ότι ο βουλευτής του πασοκ στην Εύβοια, από το 96 έως το 2003, και πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Θεοδώρου λειτουργούσε βυσματικά μεταθέτοντας τους ψηφοφόρους του στο ναυτικό ή σε καλές μονάδες.

post image

Σε τοπική εφημερίδα της Κύμης δημοσιευτηκε κείμενο όπου αναφέρεται ότι ο βουλευτής του πασοκ στην Εύβοια, από το 96 έως το 2003, και πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Θεοδώρου λειτουργούσε βυσματικά μεταθέτοντας τους ψηφοφόρους του στο ναυτικό ή σε καλές μονάδες. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει μεγάλη βαρύτητα καθώς υπογράφεται από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και διευθυντή της εφημερίδας Δημήτρη Πέππα. Φυσικά αυτά που γράφει ήταν γνωστά σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, αλλά πλέον το παραδέχονται και επίσημα: οποιος ηταν γνωστό ότι ψήφιζε τον Θεοδώρου στην Κύμη έκανε θητεία κυρίως στη ναυτική βάση της Σκύρου, όπου οι υπηρεσίες ήταν 15 μέσα/10 έξω.<br> <br> Το επίμαχο απόσπασμα:"<span style="font-weight: bold;">να τους πηγαίνεις στη Σκύρο</span> και να είναι δυσαρεστημένοι γιατί πήγαν στο "κακό" στρατόπεδο και όχι στο άλλο το "καλό". <span style="font-weight: bold;">Να τους πηγαίνεις στο Ναυτικό</span> και να θέλουν να υπηρετούν στο πλοίο όσο βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι και όταν έφευγε να βγαίνουν στη στεριά. <span style="font-weight: bold;">Να τους πηγαίνεις στη Χαλκίδα</span> και να μην θέλουν να ακολουθήσουν τη μονάδα ούτε σε ολιγοήμερη άσκηση γιατί θα τους έτρωγαν το κορίτσι."

Εικόνες:

από λαμόγιο 05/10/2009 10:04 πμ....εντελώς αχάριστοι βρε παιδί μου, να το πιέζουν μέχρι αηδίας, να μη θέλουν να κάνουν απολύτως τίποτα!

από λαμόγιο 05/10/2009 12:13 μμ....δεν έχουν το θεό τους, το ξεφτιλίζουν το πράμα μέχρι να ψοφίσει :)

από απονομιμοποιηστε τους 05/10/2009 4:46 μμ.


σκατα στην κυβερνηση τους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License