Ανακοίνωση Ράδιο Κατάληψης 93,7

ανακοινωση εναρξης λειτουργιας ζωντανων εκπομπων

Από το ξέσπασμα της εξέγερσης του Δεκέμβρη και μετά, το Παράρτημα ορίζεται ως κέντρο αγώνα και τελεί υπό κατάληψη. Όλες οι δράσεις που πηγάζουν από αυτό είναι αποτέλεσμα ανοικτών, συλλογικών, αντιιεραρχικών διαδικασιών. Ένα από τα πρώτα εγχειρήματα είναι και το Ράδιο Κατάληψη το οποίο εκφράζει την πολιτική άποψη της Κατάληψης Παραρτήματος, όπως αυτή ορίζεται μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

Εννέα μήνες αργότερα, το Σεπτέμβρη, η συνέλευση της Κ.Π. παύει τη λειτουργία της και το Παράρτημα περνά στο μοντέλο που ίσχυε πριν το Δεκέμβρη, αυτό της διαχειριστικής συνέλευσης του χώρου. Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός αυτοδιαχειριζόμενου μέσου, όπως το ραδιόφωνο και δεδομένης της διάθεσής μαςνα εκφραζόμαστε, να επικοινωνούμε και να αγωνιζόμαστε –και- μέσω αυτού, αποφασίσαμε τη συνέχιση της λειτουργίας του Ράδιο Κατάληψη.

 

Ράδιο Κατάληψη 93,7

η απελευθερωμένη συχνότητα της πόλης

http://radiokatalipsi.espiv.net/

 

Υ.Γ. Λόγω τεχνικών προβλημάτων ο σταθμός λειτουργεί προσωρινά μόνο διαδικτυακά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License