Μέρες Σοσιαλισμού Πογκρόμ / αστυνομοκρατία. «Σοσιαλιστική» καταστολή προστασια του πολίτη

Η αυτοκρατορία του εσωτερικού εχθρού ...αντεπιτίθεται. Τώρα αυτοονομάζεται δημοκρατία και σοσιαλισμός και λαϊκή κυριαρχία και κάποιοι πιο «προχωρημένοι» ηγέτες της σοσιαλιστικής Διεθνούς δηλώνουν αντιεξουσιαστές στην εξουσία…

post image

Εξάρχεια:  Πέμπτη/Παρασκευή/Σάββατο  8/9/10  Οκτώβρη 2009.

         Πνεέι άλλος αέρας σοσιαλιστικός . Δεν τον νιώθετε?

Δυο μέρες μετά την αλλαγή της πράσινης σοσιαλιστικής κυβέρνησης του Μπατσόκ γίνεται επέλαση της πράσινης εξελιγμένης χούντας στο κέντρο της Αθήνας..

 

ΜΕΡΟΣ Α

«…Καφετέρια στην πλατεία Εξαρχείων.… Τα Ματ ορμούν… η μπατσο επέλαση ξεκινά, Βουτάνε στο σωρό και ότι κινείται…

-Μην κουνηθείς ρε. Εδώ μείνει. Πέσε στα γόνατα. Τα στοιχεία σου.

-Ρε κάνε μου τη χάρη και τράβα παραπέρα πίνω τον καφέ μου.

-Σήκω πάνω ρε και πέσε κάτω ακούς τη σου λέω. Εδώ κάνω έλεγχο.

-Γιατί θέλεις τα στοιχεία μου και ζητάς έλεγχο στην τσάντα μου.

-Δεν θα ανοίξουμε κουβέντα τώρα, ταυτότητα έχεις…και άσε τις μαγκιές σε μένα.

-Έχω προσωπικά δεδομένα στην τσάντα και σου απαγορεύω να δεις,

-Άσε ρε τις μαλακίες που ξέρεις. Τη έχεις στην τσάντα και άσε τις μαγκιές για να μην έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Έλα με το καλό.

-Είναι προσωπικά μου αντικείμενα

-Άνοιξε την.

-Γιατί με ψάχνεις?  Έχεις στοιχεία ότι έχω κάνει κάτι , έγινε κάτι στην περιοχή,

-Έλα τελείωνε να μη σε νοιάζει.

Ακολουθεί η πρώτη  εξακρίβωση και ψάξιμο τσάντας και ο μπάτσος προτρέπει τον ελεγμένο πολίτη να σηκωθεί να ξεκουμπιστεί να φύγει από την πλατεία.

Στο μπλόκο που βρίσκεται δέκα μέτρα πιο πάνω… Νέος έλεγχος.

-Μα τώρα μου έκαναν έλεγχοι οι συνάδελφοι σου Δεν το είδες ότι τόση ώρα με ψάχνανε κάτω?

-Δεν είδα τίποτα. Τα στοιχεία σου και άνοιξε την τσάντα…

Ακολουθεί φασαρία και έντονος διαξιφισμός.

Ακολουθεί νέα έρευνα και σωματική…βίαιη έρευνα.

Μετά το τέλος της σοσιαλιστικής γυμναστικής… αναγκαστικά ο προστατευόμενος πολίτης πρέπει να περάσει από ένα τρίτο μπλόκο ένστολων στην πάνω πλευρά της πλατείας.

Έλεγχος εκ νέου…Τα πνεύματα οξύνονται… (όλα σε κόσμιο λεξιλόγιο αλλά με την ανάλογη μπατσικη μαγκιά και ύφος εξουσίας)

Αναζητείται ο διμοιρίτης για να λύσει το… πρόβλημα που θα καταλήξει σε στάση αντίσταση, απειλή, απρόκλητη επίθεση επικίνδυνες σωματικές βλάβες  συμμετοχή στην αλ καιντα…

Εμφανίζεται ένας πιτσιρίκος μόλις έχει βγει δεν έχει βγει καλά καλά από τη «σχολή»

-Τι θες και δημιουργείς πρόβληματα? Τραβάς Κανά ζόρι?

-Γιατί με ψάχνεται πάλι. Τώρα δεν με ελέγξατε?

-Όχι δεν σε ελέγξαμε. Τη έχεις στην τσάντα, ταυτότητα έχεις?

-Με ελέγξανε οι άλλες δυο ομάδες που είναι στα δέκα μέτρα.

-Καλά καλά. Εδώ εμείς είμαστε αλλοι.

-Ρε πάτε καλά?

-Τα στοιχεία σου και γιατί κουβαλάς τσάντα. Άνοιξε την τσάντα τώρα για να τελειώνουμε εδώ και όχι αλλού, κατάλαβες η όχι? .

-Πες μου γιατί με ψάχνεις. Έχει γίνει κάτι ? Έγιναν επεισόδια?

-Όχι

-Πετάχτηκε καμία πέτρα?

-Όχι

-Τότε γιατί όλα αυτό?

-Για την ασφάλεια σας.

Για την ασφάλεια του πολίτη…»

ΜΕΡΟΣ Β

Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ καταγράφει το σαρωτικό πογκρόμ της αστυνομίας και τα καουμποϊλικια των μηχανοκίνητων φρουρών της νέας ελληνικής δημοκρατίας. (τους) 

-Τη τραβάς ρε μαλάκα. Κατέβασε το ματζαφλάρι

-Είμαι φωτορεπόρτερ…

-Στ αρχίδια μου τι είσαι ρε μην τραβάς.

-Έλα δω ρε έλα εδώ.

Στο κατέβασμα της μηχανής τραβά ένα δυο κλικ

-Τον βουτάνε και του παίρνουν μηχανή και δημοσιογραφικές κάρτες.

Τον κρατούν για αρκετή ωρα και μετά από έντονες διαμαρτυρίες τον αφήνουν, αφού έχουν κάνει τον απαραίτητο έλεγχο. Ήταν επαγγελματίας φωτορεπόρτερ και αυτό που δεοντολογικά ξέρει να κάνει είναι να μην παραδίδει το απόρρητο δημοσιογραφικό του υλικό. Δεν θα γινόταν το ίδιο με κάποιον περαστικό που τραβούσε φοτο με το κινητό… Για αυτό προσοχή.

Πριν από όλα αυτά οι τοίχοι της Αθηνάς είχαν μια συμβολική –αφισα γροθιά στο στομάχι ιστορική αφίσα για την ελληνική δημοκρατία. (επί Νέας Δημοκρατίας)

Κυκλοφόρησε μια αφίσα –ιδιαίτερης ευαισθησίας- με τους μπάτσους από τη μια να καθηλώνουν και να καταμετρούν μετανάστες και από την άλλη Ναζί και ss να καθηλώνουν να καταμετρούν εβραίους και διαφωνούντες για την επιλογή σε στρατόπεδα.   

Μόνο που η αφίσα είχε συνέχεια αλλά αυτή γράφτηκε τις δυο τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων αλλά και στην σκοτεινή ομπρελά τρόμου που άνοιξε στην ευρύτερη περιοχή, από την πατησιών μέχρι το Παλατάκι. (ο σοσιαλισμός επί (μ)Πα(τ)σόκ)

Με έλεγχους προσβλητικούς,(ύβρεις απειλές) έλεγχους  εξευτελιστικούς (γύμνωνα) εξονυχιστικούς σε αυτοκίνητα, με ψάξιμο επιβατών, ελεγχους παράνομους με την σοσιαλιστική σφραγίδα της νέας τάξης πραγμάτων  κλπ κλπ

Για να μιλήσουμε την «ψεύτικη σοσιαλιστική σας γλώσσα σας» κ.κ Χρυσοχοειδη αφεντικού του Υπουργείου προστασίας του πολίτη ( Υπ. προ πο )

Το προ. πο το σήκωσε η χούντα, το  νέο  προ. προ θα το αναδείξει το πασόκ.

Ακολουθούν μερικές απλές ερωτήσεις πολιτών που τόσο καιρό δεν κινδύνευαν στα Εξάρχεια αλλά χτες κινδύνεψαν πολύ…

Πόσο σύννομο και συνταγματικό είναι κ. Χρυσοχοΐδη όργανα της τάξεως να μπαίνουν σε μαγαζιά και να τραβούν με βία κόσμο έξω;

Να παίρνουν άτομα στη ΓΑΔΑ που έχουν δείξει στοιχεία;

Να αποκλείουν γειτονιές και δρόμους δίχως να έχει κουνηθεί φύλλο;

Να βρίζουν ό,τι κινείται;

Πόσο σύννομες είναι κ. Χρυσοχοΐδη οι σφαλιάρες σε 17χρονο στην Αραχώβης που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε;

Πόσο σύννομοι είναι οι μασκαράδες ασφαλίτες;

Πόσο  σύννομο και συνταγματικό είναι κ. Χρυσοχοΐδη όργανα της τάξεως να γδύνουν παιδάκια στο δρόμο ενώπιον όλων;

Πόσο σύννομο είναι κκ Χρυσοχοιδη να μην έχεις κάνεις τους διακριτικά; Και πως ο πολίτης θα γνωρίζει το όργανο που του πρόσφερε προστασία; ακόμη και όταν δεν τη χρειαζόταν;

Οι δυνάμεις καταστολής έκαναν την πρώτη σοσιαλιστική επέλαση των βαρβάρων. Μπήκαν σε μαγαζιά, στους δρόμους μας, μπήκαν και πάλι στις ζωές μας.

''Όχι τώρα, δεν αξίζει'', έλεγε ένας σ' ένα πιτσιρικά που στάθηκε μπροστά σε 100 και πλέον μπάτσους με ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερό.

Ο μικρός έφυγε, όπως και το πλστικο νερομπουκαλο αργότερα. Ένα πλαστικό μπουκάλι νερό να χύνεται στο κράσπεδο, σα κραυγή σαν το ποτάμι της οργής που κατακλύζει οποιοδήποτε θέλει να αυτοαποκαλείται άνθρωπος με τιμή αξίες αλληλεγγύη και συντροφικότητα.  

Δε θα άλλαζε όμως τίποτα στο σκηνικό. Η σαρωτική επέλαση των «προστατών του πολίτη» θα συνεχιστεί. Όλα είχαν από νωρίς ξεκαθαρίσει. Απλά οι επίσημες  δηλώσεις του νέου αφεντικού προστάτη μας θα έδιναν και το πράσινο φως στην αστυνομία και το βαθύ κράτος να λειτουργήσει… σοσιαλιστικά…

Από τις δώδεκα περιπολικά φθάνουν στην Τρικούπη. Μηχανές (δέλτα, ζήτα) αλωνίζουν, ενώ στρατιές μπάτσων μεταμφιεσμένων (ανεπιτυχώς) σε ''πολίτες'', αρχίζουν να κατεβαίνουν από Καλλιδρομίου.

Η Τρικούπη κλείνει, και κόσμος φεύγει σταδιακά από το πάρκο. Από Θεμιστοκλέους, και Ναυαρίνου, οι στρατιές των κάθε λογής μπάτσων αρχίζουν να πλησιάζουν. Πίσω στην Τρικούπη κανάλια καταγράφουν το μεγάλο έπος. Οι δυσαρεστημένοι φασίστες, ξύνονται στη γκλίτσα. “Επιτελείται έργον”, ψελλίζουν αποσβολωμένοι στην Τιβί.

Με την ανύπαρκτη αιτιολογία των στοχευμένων επιθέσεων που έγιναν το μεσημέρι, έντεκα ώρες πριν(!) σε ένδειξη αλληλεγγύης στους διωχθέντες για συμμετοχή στη ''Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς'', τετρακόσιοι ένστολοι και αδιευκρίνιστος αριθμός ασφαλιτών παρελαύνουν στα Εξάρχεια. Μια η ώρα η μεγάλη επιχείρηση ξεκινά.

Από τις διμοιρίες των τραμπούκων ξεπετιέται κάθε λίγο ένα τσουτσέκι από τα «παιδιά της αγροτιάς» με εξάρτηση ραμπο –πληρωμένη από τον ελληνικό λαό- και επιδίδεται με «υπερβάλλοντα ζήλο»  από κόσμο, κυρίως πιτσιρικάδες ταυτότητες ενώ ανοίγει τσάντες και ψάχνει ακόμη και πορτοφόλια.

 Στη Μεσολογγίου, βάζουν μια ομάδα παιδιών που όλοι έδειξαν στοιχεία, να γονατίσουν. ''Μοιάζω τόσο ύποπτος;'', ρωτάει μια κοπελίτσα. ''Ρε κάτσε κάτω σου λέω ρε μαλακισμένο'', απαντά ο ανεγκέφαλος πατώντας τη μπότα στο πεζοδρόμιο με δύναμη. Μίσος. Ψάχνουν ρούχα, τσάντες, σώματικοι έλεγχοι, σκίζονται τσέπες , παντελονικών και κέρματα κατρακυλουν,...

 Το ίδιο σκηνικό τρομοκρατιας από την πράσινη ελληνική αστυνομία παντού. Κόσμος υποχρεώνεται να γονατίσει. Ένας τύπος από το πλήθος αρχίζει και φωνάζει για ένα παιδί που χτυπήθηκε κοντά στην Αραχώβης. ''Που είναι το παιδί'', ρωτάει τους μπάτσους. Καμμία απάντηση. Μπορεί να είναι στους 80 ...τρομοκράτες συν 2 τοξικομανείς (γκραν σουξέ) που προσήγαγαν χθες. ΠΟΓΚΡΟΜ. Στη Μεσολογγίου γδύνουν παιδάκια. ''Κατέβασε ρε το παντελόνι σου''...Κι οι μπάτσοι να γελούν.

Από την άλλη πλευρά της Μεσολογγίου, τριάντα σαράντα άτομα στριμώχνονται από τα ΜΑΤ στη μέση. Ένας νοικοκύρης διαμαρτύρεται, προσπαθεί να διώξει τον κόσμο. ''Όχι τώρα''. Ο κόσμος φεύγει από την Μάνης. Οι περισσότεροι ελέγχονται. Κάποιοι υποχρεώνονται να γονατίσουν. Άλλοι ελέγχονται για δεύτερη φορά και οι ατίθασοι και για τρίτη.  Οι μπάτσοι δε ζητούν καν ταυτότητες. Δηλώνουν τραμπούκοι με την πράξη τους. Κάποιοι εμποδίζονται να φύγουν από την Τρικούπη. Το πάρκο γεμάτο μπάτσους. Κανείς δεν εχει διακριτικά. Η πράσινη λαικη δημοκρατια εχει ξαμοληθεί με άνωθεν εντολές να καθαρίζει…στο πέρασμα της…κατά την πράσινη ανάπτυξη της νέας κυβέρνησης.

 Κατά τις δυόμισι είχαν ξεχιθει στην πλατεία αφιονισμένα όλα τα είδη. Μπλε. Ζηταδες Δελταδες ζιου ζιτσου ΟΠΚε ειδικά σύγχρονα μπλε ΜΑτ. Κλούβες και περιπολικά για να φορτώσουν τα τελευταία λάφυρα. Δυο μετανάστες που είχαν βάλει στο μάτι τρέχουν να φύγουν. Τα καταφέρνουν. ''Μα με ξαναέψαξαν συνάδελφοί σας 10 λεπτά πριν'' τους λέει ένας άσχετος περαστικός. Κοιτούν με περηφάνεια. Τόση περηφάνεια.

Η ώρα είναι τρεις και μισή.

''Μα ούτε μια μολότοφ'', αναρωτιέται ένα από τα νέα ενστολα που κανει την επέλαση μαζί με τα «παλικαράκια» της διμοιρίας του. Ξεσπάνε όλοι σε γέλια. Χακί και μπλε πανηγυρίζουν.

Τέσσερις και κάτι. Οι Δέλτα τελευταίοι και ως ηρωικοί μηχανοκίνητοι νανο-ναζι αποχωρούν. Προηγουμένως κάνουν βόλτες στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα κάνουν το γύρω του θριάμβου πολλές φορές γύρω και πάνω στην πλατεία…. Κορνάροντας…

Αποχωρούσαν κάνοντας σούζες από την πλατεία. Γλέντι. Τα Εξάρχεια είχαν νεκρώσει. Η οργή αναδυόταν από τα τσιμέντα των πολυκατοικιών.

Η κατάληψη του ''άνδρου'' ολοκληρώνεται. 82 προσαγωγές. 2 συλλήψεις για ναρκωτικά και τουλάχιστον δυο ξυλοδαρμοί …περαστικών πιτσιρικάδων.

Ο στόχος ένας. Το μήνυμα ένα.

Η επιχείρηση σκούπα της «ελληνικής τρομοκρατίας του νέου υπουργείου προστασίας του πολίτη επί το έργο.   

Πόσο αλήθεια αηδιαστικό είναι κκ. Χρυσοχοΐδη να μη μπορείς να πλησιάσεις το το σπίτι σου, το περίπτερο το πξιλικατσιδικο, το εστιατόριο που θες να φας , το καφέ που θες να πιεις τον καφέ, το πεζοδρόμιο που θε να περπατήσεις….επειδή όλα είναι κυκλωμένα από ΜΑΤ και τη σύγχρονη αστυνομία που με ζήλο οι φασίστες του σώματος έχουν ήδη δημιουργήσει με αντιασφυξιογόνε μάσκες πτυσσόμενα κλοπς, πιστόλια αυτόματα, χειροβομβίδες κλπ κλπ νέα εξοπλιστικά αμυντικά μέσα όπως χειροβομβίδες καουτσούκ σφαίρες καουτσούκ ηλεκτροφόρες συσκευές/γκλοπς  ακινητοποίησης;

Πόσο αλήθεια αντιαισθητικό και απολιτα επικίνδυνο είναι να τρως δίπλα σε ένα από τα εκπαιδευόμενα σκυλιά σας που παίζει με το δακρυγόνο στο χέρι χαιδευει το οπλο του με το αλλο και σε κοιτάζει ειρωνικά γελώντας;

Πόσο σύννομο και συνταγματικό είναι να εισβάλλουν οι μπάτσοι στις ζωές μας;Υ.Γ (1)Αν κάποιοι αμερικανόδουλοι νεοταξικοί, φίλοι του κκ Χήνοφωτη και των χρυσών συνεργατών του θέλουν να μετατρέψουν την Αθήνα σε Τροία και τις γειτονιές μας σε -γκέτο -φύλακες ας το ξέρουν καλά.

Την ελευθερία μας την διαφυλάσσουμεμε κάθε τρόπο.

Την ωραία Ελένη... την προστατεύουμε, την υπερασπιζόμαστε και τη φυλάμε σαν λύκοι.

 

 

Y.G (2)Η απάντηση ερώτηση που παραθέτουμε είναι χαρακτηριστική και δεν προέρχεται από το κείμενο αυτό σαν συμπέρασμα. Προέρχεται από το δρόμο. Εκεί που η σοσιαλιστική δημοκρατία παίρνει σάρκα και οστά…

Και είναι η φωνή των βιωματικά «προστατευόμενων πολιτών».

Πόσο παράνομη θα είναι η απάντηση που θα λάβετε;

Σίγουρα θα είναι δίκαιη.

 

 

 

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Εικόνες:

από καποιος 10/10/2009 4:06 μμ.


Κε Χρυσοχοιδη,"υπουργε" "προστασιας του πολιτη" εχετε ακουσει μια παλια παροιμια που λεει: "οποιος σπερνει ανεμους,θεριζει θυελλες"; Αμα νομιζετε πραγματικα,οτι εν ετει 2009,θα αναβιωσετε ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ του παπαδοπουλου,ειστε πολυ γελασμενοι! Εχω ζησει χρονια στα εξαρχεια και ειναι η πιο ζωντανη γειτονια της αθηνας,αν νομιζετε οτι με τους τραμπουκισμους των ενστολων τραμπουκων σας,θα μετατρεψετε τα εξαρχεια σε νεκροταφειο,ειστε πολυ γελασμενοι κι εσεις και τα τσιρακια σας. Να ειστε σιγουροι οτι ΚΑΙ δυναμικη απαντηση θα υπαρξει στις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ σας και ΔΕΝ θα κανετε τα εξαρχεια νεκροταφειο.Ο κοσμος,και ειδικα οι νεολαιοι ΔΕΝ ειναι τοσο μαλακες και ηλιθιοι οσο νομιζετε.

από NikosPG 11/10/2009 1:42 πμ.


μετά από τόσες μέρες ασχολήθηκε η κρατική τηλεόραση με το θέμα. είπε ότι οι μπάτσοι αλωνίσανε λόγω της επίθεσης της πέμπτης και ότι θα συνεχίσουν οι μπάτσοι να την πέφτουν παντού. η αίσθηση ότι αφού παρασε στα εξάρχεια θα το δεχτούμε παντού κυριάρχησε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License