«Ανθρωπιστική» μεταχείριση μεταναστών στο Φαρμακονήσι

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε μας στάλθηκαν και αφορούν τη «μεταχείριση» μεταναστών στο Φαρμακονήσι. Το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι.

Μπορείται να παρακολουθήσετε την ειδική «περιποίηση» που επεφυλάχθηκε στον φωτογραφιζόμενο αλλοδαπό. Τα κτυπήματα είνα εμφανή στο πρόσωπό του. Όσο για το δέσιμο στην μπασκέτα, είναι ένα «στιγμιότυπο» από τα όσα προηγήθηκαν και αυτά που ακολούθησαν το κρέμασμα.

Εννοείται πως αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Η δολοφονία του 25χρονου πακιστανού στη Νίκαια, φέρνει αναγκαστικά στην επιφάνεια αυτά που καθημερινά συμβαίνουν στα κρατικά κολαστήρια και αποσιωπούνται σαν «καθημερινότητα»

Η κτηνωδία των κρατικών οργάνων δεν έχει όρια.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

(Δημοσιεύθηκε από Συσπείρωση Αναρχικών)

από kokkinos 14/10/2009 1:09 πμ.


Να γινει κεντρικό.

από σκατα στην ελλαδα 14/10/2009 10:12 πμ.


να γινει κεντρικο!

από ειναι 14/10/2009 4:59 μμ.


πολυ σημαντικό και δείχνει το πρόβλημα της βιας κατα των μεταναστών όλα τα μμε το κάνουν γαργάρα. μόνο σε μπλογκσ το έχω δει μέχρι τωρα. γιατί άραγε?

από Χρυσοχοίδης 15/10/2009 10:36 μμ.


Η κυβέρνηση εξετάζει την άμεση αποφυλάκιση 1.200 κρατουμένων αλλοδαπών υπό απέλαση που σήμερα κρατούνται στα αστυνομικά κρατητήρια της χώρας, γνωστοποίησε, μιλώντας με δημοσιογράφους, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

Διευκρίνισε ότι θα δοθεί σε όλους προθεσμία ενός μήνα, αλλά και οικονομικά κίνητρα, για τον επαναπατρισμό τους. Το μέτρο δεν αφορά όσους κρατούνται για ποινικά αδικήματα.
.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License