Αντιμέτωποι και πάλι με τα ΜΑΤ οι εργαζόμενοι στην «Αφοί Γ. Καρυπίδη ΑΒΕΕ»

..

Με μια διμοιρία των ΜΑΤ,βρίσκονται αμτιμέτωποι εδώ και λίγη ώρα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της εταιρείας «Αφοί Γ. Καρυπίδη ΑΒΕΕ», στην βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων. Να θυμίσουμε πως από χθες,οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν απεργία,απέναντι στην ασυδοσία και τις νέες προκλήσεις της εργοδοσίας, η οποία προχώρησε σε τρομοκρατικές απολύσεις δυο εργατών μελών της Συντονιστικής Επιτροπής του εργοστασίου και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Την ίδια στιγμή, ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο για νέες απολύσεις ενώ η διοίκηση οφείλει και τα δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτέμβρη. Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία συνδικαλιστών της αριστεράς, κατευθύνεται προς το εργοστάσιο προκειμένου να μην επέμβουν τα ΜΑΤ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License