Η πρώτη μεγάλη ήττα του Χρυσοχοίδη υπογράφεται από την κατάληψη του Δημαρχείου της Νίκαιας

και μας την “δίνουν” τα δικά του ΜΜΕ..

post image

…σε συνέχεια του φόβου των ΜΜΕ για την "είδηση" της κατάληψης του δημαρχείου της Νίκαιας

Οι αναρχικοί και όχι μόνο, για άλλη μία φορά αγωνίζονται για την καταδίκη των βασανιστηρίων, για την καταδίκη της δολοφονίας ενός πρόσφυγα και ο αμερικανοτσολιάς της "προστασίας του πολίτη", υπεραμύνεται των βασανιστών και της αστυνομικής κατοχής του κοινωνικού χώρου και υπαγοερεύει τυχαίες συλλήψεις διαδηλωτών.

Η δολοφονία από βαριά βασανιστήρια του νεαρού πρόσφυγα, οι αντιδράσεις αλλά και η ίδια η κατάληψη του δημαρχείου, καλύπτονται από την “σιωπή” των ΜΜΕ του βαρδιλογιάνη(MEGA) και των υπολυπων αυτοδημιούργητων εργολάβων/καναλαρχών, κρύβοντας το κεφάλι τους στην άμμο.

Τα βασανιστήρια έχουν ήδη νομιμοποιηθεί και τα τάγματα ασφαλείς έχουν πάρει τη θέση τους απέναντι στη κοινωνία.
Οι Κουίσλινγκ κρύβονται από την εικονική πραγματικότητα που τους εξέθρεψε, κρύβονται ακόμη και από τα δικά τους εργαλειακά ΜΜΕ, διαγράφοντας μία εντιμότατη ήττα, επικοινωνιακή, πραγματική και εντονότατα πολιτική...

Μπράβο Σύντροφοι.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License