Μετά τα γεγονότα στη Νίκαια, την δολοφονία του πακιστανού μετανάστη στο ΑΤ της περιοχής, την πορεία αλληλεγγύης του σαββάτου 17/10 και τις διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε 5 από τους 8 συλληφθέντες αποφασίστηκε κατάληψη στην Πρυτανεία στα προπύλαια επί της πανεπιστημίου. Θα υπάρξουν καλέσματα και ανακοίνωση.

από ασδ 19/10/2009 1:51 μμ.


Πρέπει άμεσα να  γίνουν καταλήψεις σε πανεπιστήμια, δημαρχεία και άλλα κρατικά κτήρια. Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές, πιάσανε άτομα μισή ώρα μετά την λήξη της πορείας και 5 χιλιόμετρα μακριά, και τους χρεώνουν κακουργήματα. δηλ. τουλάχιστον 1 χρόνο φυλακή μέχρι την δίκη. δεν πρέπει να περάσει αυτή η τρομοκρατία. Αυτό που πάνε να περάσουν είναι ότι συμετοχή σε μια βίαιη πορεία, άσχετα με το τι έκανες και που ήσουν εσύ, είναι αδίκημα και μάλιστα κακούργημα. Σύντροφοι καταλήψεις παντού, δεν πρέπει να περάσει. ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

από Hmer Noir 19/10/2009 2:56 μμ.


...από πληροφορίες έγινε επίσκεψη του πρύτανη μετά συνοδείας. Ιδιαίτερα επιθετικός με τους καταληψίες. Δεν ξέρω περισσότερα αλλά ας είμαστε standby όλοι..
Μετά την κατοχή των εξαρχείων, το ξύλο στους εργάτες της ζώνης, τη δολοφονία του μετανάστη, τον κουκουλονόμο στους συλληφθέντες της Νίκαιας... ας μην εκπλαγούμε αν ετοιμάζουν και κάτι με το άσυλο. Ο Χρυσοχοίδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κοινωνική ανοχή προς το ΠΑΣΟΚ τις πρώτες ημέρες του για να τα κάνει όλα μαζί. Θα εκπλαγεί κι αυτός (όπως και ο Καραμανλής το Δεκέμβρη) όχι μόνο από το "πόσοι" είναι οι αγωνιζόμενοι αλλά και από το τι σχέδια είναι ικανοί να καταστρώσουν. Γιατί (και μόνο αυτό να σκεφτεί κανείς), μόλις τελειώσει η περίοδος χάριτος, μόλις αρχίσουν τα ζόρια, μόλις το ΠΑΣΟΚ διαλέξει ποιούς νταβατζήδες θα βοηθήσει τότε όλες αυτές οι επικοινωνιακές λοβιτούρες θα πάνε στο διάολο. Ο αγώνας αυτής της θα είναι μακρόχρονος. Στο τέλος του εμείς θα είμαστε εδώ αλλά ο Χρυσοχοίδης ΔΕΝ θα καταφέρει να γίνει διάδοχος του Γιωργάκη. Θα ψηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου του.

από καταληψίας 19/10/2009 3:17 μμ.


post image
(*)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License