ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

η δεύτερη επίθεση

Σήμερα, ξημερώματα Πέμπτης 29 Οκτωβρίου ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος του Παλιού κυλικείου στη Ρόδο δέχτηκε επίθεση. Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του κτιρίου. Μέσα στο χώρο της κατάληψης στεγάζεται και ο ραδιοφωνικός σταθμός του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο οποίος υπέστη πιθανά στοχευμένα τις μεγαλύτερες ζημιές.

 

Είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται ο χώρος σε λιγότερο από ένα μήνα.

Στην προηγούμενη επίθεση οι δράστες βανδάλισαν το κτίριο με υπογραφές: στόχους, συνθήματα κι ονόματα ακροδεξιών οργανώσεων(χρυσή αυγή, ΟΝΝεδ, Νέα δημοκρατία, ΕΛΛας ή Τέφρα….κτλ κι όλα αυτά ταυτόχρονα)

 

Αυτές οι επιθέσεις αποτελούν καθαρά φασιστικές ενέργειες,

Που ούτως ή άλλως είναι η βασική δράση τέτοιου είδους οργανώσεων και νοοτροπιών.

 

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΌΜΕΝΟς ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΛΙΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License