Κρατείται εγγονός γνωστού μουσικοσυνθέτη

Ο 19χρονος εγγονός γνωστού μοουσικοσυνθέτη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες εναντίον των οποίων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συμμετοχή σε επεισόδια πριν και κατα τη διάρκεια της χθεσινής πορείας στο Πολυτεχνείο.

19χρονος εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες εναντίον των οποίων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συμμετοχή σε επεισόδια κατα τη διάρκεια της χθεσινής πορείας στο Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από κύκλουςτης υπεράσπισής του, ο 19χρονος είχε βγει από το σπίτι του με σκοπό να πάει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν και -αναιτίως κατα τη γνώμη τους- συνελήφθη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License