Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος κρατούμενος στο ΑΤ Ακροπόλεως

.

Στο γνωστό πια τμήμα των σαδιστών μπάτσων που τόσες φορές έχουν υπάρξει περιστατικά βίας κυρίως απέναντι στους μετανάστες μικροπωλητές , ακόμη ένα περιστατικό προέκυψε την παραμονή πρωτοχρονίας..

Τα σαδιστικά γουρούνια αποφάσισαν να περνάνε τις εορταστικές ημέρες τους βασανίζοντας και ξυλοκοπώντας έναν μετανάστη από Χιλή ο οποίος και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μπάτσοι σαδιστές
έρχονται οι μέρες οι ανατρεπτικές..

από anarchy 01/01/2010 10:07 μμ.


Ειναι βασανιστες ολοι το γνωριζουν ολη η νεολαια εχει περασει απο τα κρατητηρια της συγκεκριμενης γιαφκας ,ολοι εχουν υποστει εξευτελισμους στο Μοναστιρακι απο τους πανιβλακες.Μας δουλεvουν με το εσωτερικων υποθεσεων το οποιο παντα λεει οτι οι συμμοριτες ειναι αθωοι.

από SMASH 02/01/2010 9:23 πμ.


Η ερμού, το μοναστηράκι και γενικά η ευρύτερη περιοχή αποτελούνται γενικώς απο επιχειρηματίες με χουντικές καταβολές.¨"Επιχειρηματίες" που έχουν καφετέρειες στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν πολύ στενές σχέσεις με ασφαλίτες. Κάμερες υπάρχουν παντού π.χ καμερα σε πολυκατοικία απεναντι απο το james jouce η οποία στοχεύει την περιοχη της πλατείας του μοναστηρακίου.Ύπαρξαν μικροπωλητές οι οποίοι είχαν και φυσικά έχουν πολυ στενη σχέση (συγγενική) με σφαλίτες του 5 ου και αλλών αστυνομικών τμημάτων. Ναρκωτικά και πορνεία κάνουν πάρτι στην συγκεκριμένη περιοχή όχι μόνο τις βραδινές  αλλα και τις πρωινές ώρες. Δημοτικοί  και άλλα όργανα της τάξης επιδείδονται σε σωρεία παραβιάσεων για μην αναφέρουμε το γεγονώς και κάποιων ατυχημάτων που δεν έχουν εξιχνιαστεί  μέχρι και σήμερα.


το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων περιμένων για να μου πεί τι είναι το κάθε ένστολο κατακάθι ?

από Κάποιος 02/01/2010 4:34 μμ.


και ειδικά σε αυτές που είναι κοντά στον ηλεκτρικό συχνάζουν πολλοί ασφαλίτες.

από επιμένω 02/01/2010 6:43 μμ.


όποιος ρωτά τι κάνει και τι δέν κάνει η πολιτική διοίκηση των ταγματαλητών που κατ ευφημισμό ονομάζονται μπάτσοι, κάνει στοιχειωδώς λάθος στην ανάλυση του, για το τί είναι αστυνομία και ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος της σε μία κοινωνία.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ενα και μόνο περιστατικό - αυτό με τον Χιλιανό - δίνει την δυνατότητα στον ( κάθε ) Χρυσοχοίδη, να παρουσιάσει την "φιλάνθρωπη δημοκρατία" του, όταν καθημερινά ΔΕΚΑΔΕΣ αλλοδαποί, που παλεύουν ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, πέφτουν στα νύχια της φασιστικής του αστυνομίας για οποιοδήποτε λόγο.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ αλλοδαποί, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να απομακρυνθούν απο τα σπίτια τους για να φτάσουν στην ελλάδα, ΟΧΙ για να πουλάνε τσάντες, ΟΥΤΕ για να καθαρίζουν παρμπρίζ αυτοκινήτων

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το αν κάποιος ( καλοπροαίρετα ) δεν μπορεί αυτον να το καταλάβει, δεν σημαίνει οτι αυτο δέν είναι έτσι.

όταν λοιπόν - άμεσα η έμμεσα - ζητάμε απο τον ( κάθε ) Χρυσοχοίδη, να διώξει απο την αστυνομία ( του ) τον κάθε αλήτη, που νομίζει ότι έχει την εξουσία της στολής του, επειδή προέβη σε ..."κατάχρηση εξουσίας"  αλοίφουμε με βούτυρο το ψωμάκι του... γιατί ο κος Χρυσοχοίδης είναι πάνω απ όλα ... άνθρωπος, που παλεύει "για τον κάθε ένστολο εργαζόμενο αλλά και για τον κάθε πολίτη τούτης της χώρας"

 υγ

αν με ΕΔΕ λύνοταν το πρόβλημα του κάθε αναξιοπρεπή, που επιλέγη να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα, μέσα απο την κατάταξη του στην αστυνομία και σε χρόνο dt, μετατρέπεται σε φασιστοειδές, τότε ειναι προφανές οτι η ΕΔΕ θα ήταν ...παράνομη !

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License