πορεια μαθητων (πατρα 20/1)

πορεία αυτοοργανωμένων μαθητών παραρτήματος (πατρα 20/1)

ενημερωση

http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=7214

http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=7220


φωτογραφιες

http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=7222

από x 24/01/2010 1:37 μμ.


Συντροφικούς χαιρετισμούς στις μαθήτριες και στους μαθητές της Πάτρας!!

Παιδιά, είστε το δυνατότερο χαστούκι στο πρόσωπο μιας κοινωνίας που επικαλείται την ιδιώτευση, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή ροή της καθημερινο/κανονικότητας! Η πιο ηχηρή απάντηση στην εκκωφαντική σιωπή των παραιτημένων και όλων εκείνων που αποτελούν ακόμα καλολαδωμένα γρανάζια του συστήματος...τροφοδοτώντας το.

Με συγκίνηση (λόγω της απόστασης που μας χωρίζει) είδαμε τις φωτογραφίες και διαβάσαμε το κείμενο που μοιράσατε. Κάπου αλλού έχει γραφεί το εξής: "Η εξουσία έχασε μία γενιά που την κέρδισε η ελευθερία..."

Αλληλεγγύη και δύναμη σας στέλνουμε από μακριά!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License