Καταγγελία για τις 4 απολύσεις στα Βιβλιοπωλεία ΠΑΙΔΕΙΑ

Καταγγελία για τις 4 απολύσεις στα Βιβλιοπωλεία ΠΑΙΔΕΙΑ Αυτόνομη Πρωτοβουλία Εμποροϋπαλλήλων, Λάρισα 4 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

 

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, με πρόφαση την «κρίση», χωρίς καμία σοβαρή δικαιολογία και δίχως προειδοποίηση τα ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ προχωρούν στην απόλυση τεσσάρων υπαλλήλων: ενός από το κεντρικό κατάστημα της Λάρισας, δύο από το υποκατάστημα της Καρδίτσας και ενός από το υποκατάστημα του Βόλου.

 

 

Καταγγέλλουμε την ασύδοτη συμπεριφορά της εργοδοσίας των ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ που εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία συνδικαλιστικής οργάνωσης και το κλίμα φόβου που επικρατεί στους εργασιακούς χώρους των ιδιωτικών επιχειρήσεων (και ειδικά αυτών της επαρχίας) πετάει στο δρόμο τέσσερις εργαζόμενους, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα είναι γονείς και σε προχωρημένη -εργασιακά- ηλικία. 

 

 

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και ενεργό πολίτη καθώς και κάθε αγωνιστική συλλογικότητα να διαμαρτυρηθεί με κάθε τρόπο για τις αδικαιολόγητες απολύσεις. Να δημοσιοποιηθεί ευρέως το γεγονός για να σπάσει η βιτρίνα της σιωπής και του φόβου. Σήμερα ήταν οι εργαζόμενοι του ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ, αύριο θα είμαστε εμείς!

 

 

[ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ: fax: 2410284541// email: info@pediabooks.gr]

 

 

 

 

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

 

Να μην περάσει η εργοδοτική ασυδοσία!

 

 

 

 

 

 

 

Αυτόνομη Πρωτοβουλία Εμποροϋπαλλήλων

Λάρισα, 4 Φεβρουαρίου 2010

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License