Σε αποκλεισμό η εκδόσεις Άγρα

venceremo

post image

Εργαζόμενοι στο χώρο του βιβλίου κλιμακώνουνε τις κινητοποιήσεις για την ανάκληση της απόλυσης εργαζόμενου στης εκδόσεις Άγρα. Η κινητοποίηση  συνεχίζετε.

Εικόνες:

από n 20/02/2010 7:17 μμ.


post image

Πριν το κλείσιμο του Albatros (κεντρική διάθεση των βιβλίων των εκδόσεων ΑΓΡΑ) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση - παρέμβαση με μοίρασμα κειμένων και ανάρτηση πανό έξω από την ελληνοαμερικάνικη ένωση (Μασσαλίας), όπου ξεκινούσε συνέδριο του  Ευρωπαϊκού Κέντρου Μετάφρασης Λογοτεχνίας και Επιστημών του Ανθρώπου (ΕΚΕΜΕΛ)  με θέμα τη Λογοτεχνική μετάφραση.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License