συνεχίζεται η καταστολή στη βιοτεχνία Μπρούκμαν--Αργεντινή

συνεχίζεται η καταστολή στη βιοτεχνία Μπρούκμαν--Αργεντινή

Προχθές Δευτέρα 9/6 αστυνομικές δυνάμεις κατάεφτασαν στην βιοτεχνία Μπρούκμαν. Στην πόρτα της βιοτεχνίας βρίσκοταν οι εργάτριες της Βιοτεχνίας που έχουν διωχτεί από το εργοστάσιο τους από τις 17 του Απρίλη.

Θύμα της άγριας καταστολής που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά το μέλος του indymedia αργεντινής, ο ruche, 18 χρονών. Χτυπώντας τον με καραμπίνα στο κεφάλι, προσπάθησαν να του σπάσουν την κάμερα που είχε μαζί του και όλα αυτά δεν ήταν αρκετά. Γιατί σε λίγο άρχισαν να τον χτυπάνε όλοι μαζί.

φωτογραφίες από την καταστολή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License