ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΑΣΗ Ο ΙΝΔΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μετά τη δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς κατά Ινδού εργάτη γης από το Ρεθυμνιώτη εργοδότη του τώρα οι αστυνομικές αρχές επιχειρούν απελάσουν τον τραυματισμένο Ινδό!!! Όλοι/ες στην πορεία αλληλεγγύης στους μετανάστες την Πέμπτη 6μ.μ. στο Δημαρχείο του Ρεθύμνου.

Πριν αρκετές μέρες είχε γίνει γνωστό από τα τοπικά μμε του Ρεθύμνου ότι ένας Ρεθυμνιώτης όντας σε κατάσταση μέθης είχε πυροβολήσει το μετανάστη χωρίς χαρτιά που είχε στη δούλεψή του και στη συνέχεια είχε προσπαθήσει να τον εγκαταλείψει με το αμάξι του σε κάποιο απόμερο σημείο αλλά τράκαρε και συνελήφθη.

Μετά τη δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς κατά Ινδού εργάτη  από το Ρεθυμνιώτη εργοδότη του τώρα οι αστυνομικές αρχές επιχειρούν απελάσουν τον τραυματισμένο Ινδό!!!

Το γεγονός δεν πρέπει να θαφτεί! Πρέπει να εμποδίσουμε την απέλαση του Ινδού μετανάστη όπως καταφέραμε την αποτροπή της απέλασης του Rido στο Ηράκλειο!

Όλοι/ες στην πορεία αλληλεγγύης στους μετανάστες την Πέμπτη 6μ.μ. στο Δημαρχείο του Ρεθύμνου.

από απο τη συνελευση 03/03/2010 10:09 μμ.


αναρχικων αντιεξουσιαστων στο ρεθυμνο.
Και απο οσο ξερω δεν υπαρχει αλλη συλλογικοτητα αναρχικων αντιεξουσιαστων ελευθεριακων ή αυτονομων στο Ρεθυμνο.
Τωρα μπορει καποιοι να κατεβουν αλλα καλεσμα δεν υπαρχει

από καλειτε απο το ΣΕΚ 03/03/2010 10:11 μμ.


απο οσο ξερω και δεν υπαρχει καλεσμα αναρχικων.
Το σχολιο μαλλον ειναι προβοκατορικο

Δεν μίλησε κανείς για νέα συλλογικότητα. Αν ήταν θα είχε και όνομα. Απλά κάποια άτομα που είδαμε ότι δεν είχε μπει τίποτα επειδή το θεωρήσαμε σημαντικό το βάλαμε...

Επίσης η πορεία δεν ήταν του ΣΕΚ αλλά του συντονιστικού αντιρατσιστικών οργανώσεων στο οποίο μετέχουν όλες οι αντιρατσιστικές κινήσεις της πόλης ( και αυτή του ΣΕΚ) και είχε αρκετά άτομα για τα δεδομένα του Ρεθύμνου. Στην ουρά ήταν κόσμος του α/α χώρου που φώναζε συνθήματα αλλά χωρίς πανό.

Τέλος στο ημερολόγιο έχει μπει απ'ότι φαίνεται κατά λάθος κάλεσμα για Παρασκευή οπότε παρακαλείται η Σ.Ο. να το σβήσει μη γίνει κάνα μπέρδεμα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License