Φωτογραφίες από την σημερινή πορεία (ΣτΕ)

οι φωτογραφίες είναι απαλλοτριωμένες από πρακτορεία

post image

.

Εικόνες:

από Ανέστιος Παντοτινός 06/03/2010 1:38 μμ.


Μας  "φτιάξατε  τη  μέρα"!!

από καποιος 06/03/2010 5:22 μμ.


Παντα τετοια.Κανενα ελεος στα σκυλια.

από a.c.a.b. 06/03/2010 7:10 μμ.


το σκηνικό..Κορυφαία στιγμή επίσης το ότι όταν ο μπασκίνας που κόπηκε το κοπάδι του,ήταν κάτω και μάζευε τις κλωτσιές της ζωής του,οι υπόλοιπες κότες εξαφανίστηκαν πίσω και προσπαθούσαν να κλείσουν και την πόρτα!Συναδελφική αλληλεγύη στο αποκορύφωμά της..Το μόνο μελανό σημείο ήταν ότι την πλήρωσε ένας ηλικιωμένος (πιθανότατα άσχετος με τη φάση) που τον δέσανε οι ματάδες και τον σύρανε από τον γρηγόρη μέχρι τη χαρ.τρικούπη ψεκάζοντάς τον στο πρόσωπο..Ελπίζω ο άνθρωπος να είναι καλά και έξω.
Υ.Γ.πληροφορίες που θέλουν την (γ)ελ.ας να ανησυχεί για τα αποθέματά της σε κράνη και ασπίδες ελέγχονται ως ανακριβείς..:)
Τα λέμε στους δρόμους!

από μπραβο κι αλλα τετοια 09/03/2010 8:43 πμ.


συγχαρητηρια  σε ολους παληκαρια μου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License