κινητοποίηση των πικετέρ@ς --αργεντινή

συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι πικετέρ@ς στην αργεντινή

Χθές 12/6 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη διαδήλωση των πικετέρ@ς στην αργεντινή από την στιγμή που ανέλαβε την προεδρία Κιρχνερ , εδώ και δύο περίπου βδομάδες.

Καλέστηκε από διάφορες οργανώσεις πικετέρ@ς όπως τα BPN, MIJD, CTD Anibal Verón, MTD (Resistir y Vencer), Frente Barrial 19 de Diciembre. Στα αιτήματα τους περιλαμβάνονταν οι ρυθμίσεις για την δουλειά και τον μισθό, παράμετροι που μέχρι στιγμής απουσιάζουν εντελώς από το πρόγραμμα του Κιρχνερ .

Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 10.000 άτομα, πέρασε και από τη βιοτεχνία Μπρούκμαν ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Κατηγορούν την νέα κυβέρνηση ότι ενώ προσπαθεί να δείξει ένα πρόσωπο λαικό και προοδευτικό από την άλλη δεν ανταποκρίνεται σε θέματα μέγιστης σημασίας όπως η αύξηση των μισθών, τα εργασιακά δικαιώματα και η αύξηση των κοινωνικών παροχών.

φωτογραφίες [1|2|3|4]

από τυφλοποντικας 13/06/2003 11:42 μμ.


post image
Αξιοσημειωτη η ενοτητα του μεγαλυτερου μερους των πολιτικων δυναμεων των πικετερος. ( Μαθημα για τους ημετερους). Οι δυναμεις των πικετερος που πηραν μερος στην μεγαλη συγκεντρωση, που δειχνει οτι ο Αργεντινικος λαος συνεχιζει να παλευει: Bloque Piquetero Nacional (Polo Obrero, MTL, MTR, Cuba; UTL, UTDO); MIJD; CTD Anibal Verón; Movimiento Teresa Vive; Frente 19 de Diciembre; MTD (Resistir y Vencer); FTC; Coordinadora Nacional de Jubilados y Pensionados

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License