Χτες και σημερα στο ιστορικο κεντρο της αθηνας εγιναν τουλαχιστον 2 εκκενωσεις κτιριων οπου εμεναν μεταναστες. Υπηρχαν τσεοι, δημοτικοι κ υγειονομικο, κ φυσικα καμερες απο καναλια. Χτεσ ηταν ευριπιδου κ σημερα σε ενα καθετο στη σωκρατους (με επιφυλαξεις για την ακριβη θεση).

από σκατα 24/03/2010 1:02 μμ.


 Κατα τις 10 με 12, ηταν μαζεμενα διαφορα κωλοσκυλα-μπατσοι και καμερες, βερανζερου και σωκρατους γωνια και λιγο προς τα πανω την βερανζερου μεχρι την εισοδο οκανα απο βερανζερου. Δεν επιτρεπανε την καθοδο βερανζερου προς σωκρατους.

 Δεν ξερω τον λογο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License