Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος

Το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Απριλίου διοργανώνονται για δεύτερη φορά εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο με αίτημα την Κατάργηση του Κρέατος. Η ιδέα για την Κατάργηση του Κρέατος ξεκίνησε στη Γαλλία τον Αύγουστο του 2005 και από τότε πολλοί άνθρωποι έχουν δείξει ενδιαφέρον εκφράζοντας το ίδιο πολιτικό αίτημα: πρέπει να σταματήσει η μαζική δολοφονία των ζώων για ανθρώπινη κατανάλωση.

Παρακαλούμε προωθήστε το!


Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος: 17 & 18 Απριλίου, 2010!

Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, στο Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος στις 17 & 18 Απριλίου 2010!

 

Ο 2ος εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας για την Kατάργηση του Kρέατος που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2010, ήταν μια τεράστια επιτυχία!


Διάφορες εκδηλώσεις (συμπεριλαμβανομένων δράσεων ευαισθητοποίησης, παραστάσεις σε δρόμους, ομιλίες και διαμαρτυρίες) πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 50 πόλεις στις εξής χώρες: Βέλγιο, Βολιβία, Βραζιλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Νότια Αφρική, Ελβετία και ΗΠΑ.

Πολλές ευχαριστίες σε όλες τις ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων και στα άτομα που ύψωσαν τη φωνή τους για τα καταπιεσμένα ζώα και εξέφρασαν την ιδέα ότι οι κοινωνίες μας πρέπει να απαγορεύσουν τη θανάτωση των ζώων για τροφή! Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε, ότι την ίδια ημέρα άνθρωποι σε διάφορα μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο, εξέφρασαν το ίδιο πολιτικό αίτημα:

πρέπει να σταματήσουμε τη μαζική δολοφονία των ζώων.

 

Μετά από την τεράστια αυτή επιτυχία, προωθούμε τώρα ένα ακόμη Σαββατοκύριακο δράσεων εκ μέρους των ζώων που γίνονται θύματα εκμετάλλευσης και δολοφονούνται για ανθρώπινη κατανάλωση.

 

Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να ξεκινήσει μία δημόσια ζήτηση για την κατάργηση του κρέατος, με την αύξηση του αριθμού των εκδηλώσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 

Ελπίζουμε σε ένα μεγαλύτερο αριθμό ακτιβιστικών εκδηλώσεων σε όλο και περισσότερους χώρους, αλλά και σε μία διαρκώς αυξανόμενη αποφασιστικότητα, φαντασία και προβολή.

 

Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, στο Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος στις 17 & 18 Απριλίου 2010.

 

 

============

 

Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να αναφέρετε την εκδήλωσή σας στο http://nomoremeat.org/ ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με πληροφορίες για την/τις εκδηλώσεις σας καθώς και μία διεύθυνση επικοινωνίας στο: meat.abo.day[at]gmail.com

 

Παρακαλούμε γίνετε μέλος στη διεθνή λίστα συζήτησης:  

http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

 

============    

 

============

Σύνδεσμοι:

Διεθνής/Αγγλικά: http://nomoremeat.org/ ; http://en.m-eat.org/wiki/Main_Page ; http://groups.yahoo.com/group/meatabolition 
Γερμανικά:
http://www.abschaffungvonfleisch.blogspot.com ; http://de.groups.yahoo.com/group/abschaffungvonfleisch/ 
Ισπανικά:
http://en.m-eat.org/wiki/FAQSP 
Γαλλικά:
 http://abolir-la-viande.org/ ; http://fr.m-eat.org ; http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/  
Ιταλικά:
http://aboliamolacarne.blogspot.com
============

 

============
Πως ξεκίνησε (στη Γαλλία):

Το θέμα της κατάργησης του κρέατος συζητήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2005  στο "Estivales de la question animale"("Καλοκαιρινή συνάντηση για το ζήτημα των ζώων"):

http://question-animale.org/lang/en/

Επιπλέον σκέψεις μπορείτε να διαβάσετε:
- σε ένα προσωπικό μπλογκ:
http://meatabolition.blogspot.com/
http://abolitionblog.blogspot.com/ (στα Γαλλικά)

- σε μία ομάδα συζήτησης:

http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/ (στα Γαλλικά)


Την πρώτη ομάδα συζήτησης ακολούθησε μία παρόμοια λίστα στα Αγγλικά το 2007:
http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

''Η Κατάργηση του Κρέατος'' από τους Estiva Reus και Antoine Comiti: http://abolir-la-viande.org/pdf/meat-abolition.pdf

από για δειτε 15/04/2010 4:58 μμ.


σε ολα τα αλλα indymedia του κοσμου, μια χαρα εχει ανεβει η ειδηση, μονο στην ελλαδα ειμαστε σε αλλο κοσμο και 100 χρονια πισω. Ξανανεβαστε το!

http://www.indymediascotland.org/node/18940
http://poland.indymedia.org/pl/2010/04/50684.shtml
http://auvergne-indymedia.org/+week-end-mondial-d-actions-pour-l+.html

από για να το βγαλετε απο τα κρυμμενα? 16/04/2010 1:18 πμ.


Οριστε και αλλα Indymedia που το δημοσιευσαν, εσεις τι παριστανετε? Μας απαγορευετε να ανεβασουμε αυτην την εκδηλωση σε ενα μεσο που ανηκει σε ολους μας?

http://toulouse.indymedia.org/spip.php?breve794
http://indymedia.dk/events/2570
http://www.indymedia.ie/article/96302
http://london.indymedia.org/events/4591
http://indymedia.us/en/2010/04/41463.shtml

από ποτε ξανά κρεας 19/01/2011 12:48 μμ.


Greek: http://meat-abolition.org/el/node/100

English: http://meat-abolition.org/en/node/14

 

Παγκόσμια Ημέρα και Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος

Παγκόσμια Ημέρα: 29 Ιανουαρίου 2011

Παγκόσμια Εβδομάδα: 24 έως 30 Ιανουαρίου 2011

Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, την Παγκόσμια Ημέρα και την Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος!

Δεδομένης της επιτυχίας των περασμένων Παγκόσμιων Ημερών για την Κατάργηση του Κρέατος και δεδομένου ότι το αίτημα για την Κατάργηση του Κρέατος είναι υψίστης σημασίας, ξεκινώντας αυτή τη χρονιά, τρεις Παγκόσμιες Εβδομάδες για την Κατάργηση του Κρέατος θα διοργανωθούν σε ετήσια βάση. Αυτές θα πραγματοποιηθούν τις τελευταίες εβδομάδες των μηνών Ιανουαρίου, Μαΐου και Σεπτεμβρίου.

Έως τώρα, διάφορες εκδηλώσεις (συμπεριλαμβανομένων δράσεων ευαισθητοποίησης, παραστάσεις σε δρόμους, ομιλίες και διαμαρτυρίες) έχουν πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 50 πόλεις στις εξής χώρες: Βέλγιο, Βολιβία, Βραζιλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Νότια Αφρική, Ελβετία και ΗΠΑ.

Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα άτομα και τις ομάδες για τα Δικαιώματα των Ζώων που ύψωσαν τη φωνή τους για τα καταπιεσμένα ζώα και εξέφρασαν την ιδέα ότι οι κοινωνίες μας πρέπει να απαγορεύσουν τη θανάτωση των ζώων για τροφή! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να γνωρίζουμε ότι την ίδια ημέρα άνθρωποι σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, εκφράζουν το ίδιο πολιτικό αίτημα:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Πιστεύουμε ότι είναι πλέον καιρός να εκφραστεί δημόσια το αίτημα για την κατάργηση του κρέατος, με την αύξηση του αριθμού των εκδηλώσεων τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Είναι επίσης καιρός, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε όσο πιο εμφανή μπορούμε τη δυστυχία των ζώων, και να δηλώσουμε το στόχο που πρέπει να συζητηθεί δημοσίως στις κοινωνίες μας, χωρίς κανένα ταμπού: την κατάργηση της εκτροφής ζώων, του κυνηγιού και του ψαρέματος.

Ελπίζουμε σε έναν μεγαλύτερο αριθμό ακτιβιστικών εκδηλώσεων σε όλο και περισσότερους χώρους, αλλά και σε μία διαρκώς αυξανόμενη αποφασιστικότητα, φαντασία και προβολή. Διάφορες εκδηλώσεις προγραμματίζονται στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Αγγλία για την Παγκόσμια Ημέρα και την

 

Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος.

Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, την Παγκόσμια Ημέρα και την Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος, από 24 έως 30 Ιανουαρίου 2011!

Αν σχεδιάζετε κάποιες ενέργειες με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού, παρακαλούμε στείλτε μας πληροφορίες για τις εκδηλώσεις σας, στο contact(at)meat-abolition.org, και θα τις δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας. 

Παρακαλούμε υποστηρίξτε το κίνημα για την κατάργηση του κρέατος:


Αν η ομάδα σας αποφασίσει να υποστηρίξει το κίνημα για την κατάργηση του κρέατος, παρακαλούμε στείλτε μας το λογότυπο και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας και θα σας προσθέσουμε στη λίστα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας. Αυτό θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό, να αποκτήσουμε περισσότερη δημόσια προβολή και αξιοπιστία.

Παρακαλούμε γίνετε μέλος στη διεθνή λίστα συζήτησης:  http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

Αν θέλετε γίνετε μέλος στη Γαλλική λίστα συζήτησης:  <http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/>

Σύνδεσμοι:

Διεθνής/Αγγλικά:  http://www.meat-abolition.org/(αυτή η ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή);  <http://en.m-eat.org/wiki/Main_Page>; <http://groups.yahoo.com/group/meatabolition> Γερμανικά:  <http://www.abschaffungvonfleisch.blogspot.com>;  <http://de.groups.yahoo.com/group/abschaffungvonfleisch/>

Ισπανικά:  <http://en.m-eat.org/wiki/FAQSP>

Γαλλικά:  <http://abolir-la-viande.org/CP/2009-01-26/journee-abolition-viande.html>;  <http://fr.m-eat.org>; <http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/>

Ιταλικά:  http://aboliamolacarne.blogspot.com

 

Σχετικά με το κίνημα που ξεκίνησε (στη Γαλλία):

Το θέμα της κατάργησης του κρέατος συζητήθηκε για πρώτη φορά στο "Estivales de la question animale"("Καλοκαιρινή συνάντηση για το ζήτημα των ζώων") τον Αύγουστο του 2005 :

 http://question-animale.org/lang/en/

Επιπλέον σκέψεις μπορείτε να διαβάσετε:

- σε ένα προσωπικό μπλογκ:  http://meatabolition.blogspot.com/  http://abolitionblog.blogspot.com/ (στα Γαλλικά)

- σε μία ομάδα συζήτησης:  http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/(σταΓαλλικά)

Την πρώτη ομάδα συζήτησης ακολούθησε μία παρόμοια λίστα στα Αγγλικά το 2007:  http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

Φυλλάδιο ''Η Κατάργηση του Κρέατος'' :

 http://abolir-la-viande.org/pdf/meat-abolition.pdf

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License