Ο Τελλογλου προτεινει δικτατορια στην Ελλαδα!!!

Οι δοσιλογοι-τσιρακια-ρουφιανοι δημοσιολογοι μιλανε πια ανοιχτα για εκτροπη!Πρεπει να τους απαντησουμε αναλογα!!!

28/4/2010 10:20:31 πμ
Τάσος Τέλλογλου
Κατ αρχήν γραφω "βασικό κορμό" το ΠΑΣΟΚ , αρα δέν θα είναι μόνο ΠΑΣΟΚ .Το ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε τον Οκτώβριο για να εφαρμόσει μία αλλη πολιτική απο αυτή που τώρα χρειάζεται ο τόπος .Το ΠΑΣΟΚ δέν διαθέτει δημοκρατική νομιμοποίηση για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα .Να κάνουμε εκλογές;Δέν είμαστε αυτόχειρες .Αρα τι μένει; Μία κυβέρνηση σαν και εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974 , απο όλους τους πολιτκούς χώρους .

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να εχει εκτακτες εξουσίες ,για να το πώ πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση εκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα αρθρα του συνταγματος πρέπει να βγούν "εκτός" η να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου , πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς(πχ πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας ,απεργία εκπαιδευτικών μέσα στις εξετάσεις )

Στο Βέλγιο πρίν μερικά χρόνια μία τετοια κυβέρνηση συναπισμού προχώρησε σε αναστολή ορισμένων συνταγματικών διατάξεων για ενα διάστημα . Ο κ Παπανδρέου είναι ακατάλληλος για να ηγηθεί μιας τετοιας κυβέρνησης "εθνικής ανάγκης" ,λμπορεί να είναι αντιπρόεδρος της και υπουργός των Εξωτερικών αλλά επικεφαλής πρέπει να είναι κάποιος που να μην διστάζει μπροστά σε οποιο κόστος . Η μόνη προυπόθεση που θέτει η κοινωνία είναι να μοιραστεί το βάρος δίκαια.

Παρτε και το λινκ

http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=2323&reftab=37&t=%CE%A4%CE%BF-%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82

Πολεμος στον πολεμο συντροφοι!!!

Ολοι στους δρομους!!!

από Παλιός 28/04/2010 7:57 μμ.


Ρε παιδιά ο καυγάς είναι για το πάπλωμα που λέει και ο σοφός λαός.

Κονδυλοφόροι, πολιτικάντηδες, μικρομεσαία αφεντικά και όλοι αυτοί οι παχουλοί μεσοαστοί τρέμουν μη και χάσουν τη κουτάλα με το μέλι.

Εχουν θέσεις, έχουν μισθούς, έχουν προνόμια. Έχουν κι αυτοί μια ιδέα εξουσίας.
Τρέμουν την ενδεχόμενη κατάρρευση της αγοράς, τρέμουν την αναδιανομή του πλούτου άρα και της εξουσίας, καθώς κανείς από αυτούς δεν ξέρει που θα βρίσκεται όταν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός.

Προκειμένου να διασφαλίσουν όσο γίνεται την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια - άρα και την όποια ευημερία τους - μέχρι και τον Μεταξά θα ζητωκραύγαζαν.από μια σφαίρα για κάθε αμερικανοτσολιά 28/04/2010 9:57 μμ.


Δε βρίσκω το επίμαχο κείμενο στο link που παραθέτεις, μήπως το έσβησαν οι θρασύδειλοι όταν είδαν ότι τους πήραν είδηση...;

από screen-shoot to kill 28/04/2010 11:12 μμ.


post image
να και το επίμαχον, έτσι για την ιστορία, και για όσους δεν το εντοπίζουν...

Εικόνες:


post image
Θεοδωράκη, Τέλλογλου & σια, αλήτες δημοσιογράφοι, ρίξτε μια ματιά να δείτε τι γράφει το τελευταίο άρθρο του συντάγματος...Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε ότι ετούτη τη φορά θα γίνει όπως με τη χούντα των συνταγματαρχών, που οι ηττοπαθείς αριστεροί περίμεναν με τις βαλίτσες έτοιμες για την εξορία...

Εικόνες:

από φωνάζαμε εμείς και κάνανε ότι δεν ακούγανε 29/04/2010 2:08 πμ.


Είναι τόσο πολύ βουτηγμένος στην καθημερινότητα της ΓΑΔΑ ο αστυνόμος Τέλλογλου, που από υπερβάλλων ζήλο προτείνει κάτι κωμικοτραγικό.

Δηλαδή και να γίνει πραξικόπημα που θα αλλάξει το σύνταγμα και θα αφαιρέσει από αυτό μια σειρά από θεμελιώδη άρθρα του, αλλά ταυτόχρονα να γίνει και αυτόφωρο αδίκημα η απεργία και η συγκέντρωση ανθρώπων. Ποιός ο λόγος να νομοθετηθεί ειδικότερα το αδίκημα, αφού έτσι κι αλλιώς θα είναι σε ισχύ ένα ολόκληρο πραξικόπημα που θα έχει καταργήσει το δικαίωμα στην απεργία.

Τέτοιους παραλογισμούς έκανε και η χούντα των συνταγματαρχών. Καταργούσε άρθρα του συντάγματος και μετά απαγόρευε κιόλας αυτό που προέβλεπαν τα καταργημένα άρθρα...

από Ανέστιος Παντοτινός 29/04/2010 10:48 πμ.


...τα  ενδεικτικά  όχι  της  νοημοσύνης  του  αλλά  της  επιλογής  στρατοπέδου  που  έχει  κάνει, ο  Τέλλογλου (αλλά  κι  εμείς, από  άλλη  οπτική  βέβαια...) ξεχνάει  ότι  η  τελική  αφορμή  που  δόθηκε  στην  Αργεντινή  για  να  ξεσπάσει  η  λαϊκή  εξέγερση στις 19.12.2001  ήταν  το  από  τηλεοράσεως  διάγγελμα  του  προέδρου  περί  κήρυξης  της  χώρας  σε  κατάσταση  έκτακτης  ανάγκης  και  περιορισμού  των  συνταγματικών  ελευθεριών... 

Το τσιράκι της BND επέστρεψε σήμερα με νέο κάλεσμα για κατάργηση των απεργιών.

"-Ερμηνεία της παραγράφου 2 του άρθρου 11 για τον περιορισμό του δικαιώματος των υπαίθριων συναθροίσεων αν «απειλείται η κοινωνικοοικονομική ζωή». Όπως στη δυτική Ευρώπη ολες οι συγκεντρώσεις πρέπει να εγκρίνονται απο την αστυνομία."

ασφαλής σύνδεσμος

http://anonym.to/?http://www.το όνομα της ιστοσελίδας.gr ή .com

ή

http://anonym.to/? και το link ξεκινώντας από το http://www. (όπως το κάνεις copy paste από τον browser σου έτσι κι αλλιώς)


Αμερικάνοι και εφοπλιστές-ΜΜΕ μάλλον έχουν κάνει την επιλογή τους για το ποιός θα πάρει το πόστο του "λοχία" της  "επταετίας" που στήνουν. Ο μηχανισμός του "Χρυσοχοίδη" είναι έτοιμος, πριν λίγες ημέρες τον αναβαθμισαν και του παρέδωσαν και τον χώρο της εμπορικής ναυτιλίας.

...αυτή τη φορά φίλε μου δε θα έχουν να κάνουν με μια ξεμωραμένη αριστερά που περίμενε (ανυπόμονα!) τα τζιπ της στρατονομίας με τις βαλίτσες έτοιμες από καιρό δίπλα στην πόρτα.

από ... 03/05/2010 4:23 πμ.


το 67 η αριστερά πιάστηκε στον ύπνο γιατί δεν περίμενε χούντα. κατά τα άλλα είχε πλήρη πρόσβαση σε οπλισμό(μέχρι και το 74) ενώ η πλειοψηφία των μελών της ήξερε να λειτουργεί συνωμοτικά και να έχει συγκροτημένη παράνομη δράση. τώρα μη μας πιάσουν στον ύπνο ακόμα χειρότερα να λες...

από άοπλος 03/05/2010 9:26 πμ.


Όταν λες ότι η αριστερά "είχε πλήρη πρόσβαση σε οπλισμό μέχρι και το 74", τι εννοείς;
Σε ποιον οπλισμό;
Και, αφού είχε, γιατί δεν τον χρησιμοποίησε;

από ισχυρομνήμων® 03/05/2010 3:49 μμ.


που κάποτε δεν σήκωνε ρεφορμιστική μύγα στο λενινιστικό σπαθί του...

λέγαμε κάποτε για τους άλλους, αλλά τι φιντάνια βγάλαμε κι εμείς!... :(

από commedia divina 03/05/2010 4:43 μμ.


"Όταν λες ότι η αριστερά "είχε πλήρη πρόσβαση σε οπλισμό μέχρι και το 74", τι εννοείς;
Σε ποιον οπλισμό;
Και, αφού είχε, γιατί δεν τον χρησιμοποίησε;"

Γιατί είχε όραμα  τον Τσίπρα

από mg 05/05/2010 10:08 μμ.


...δεν αναφέρει πλέον αυτά τα πράγματα το άρθρο, τα έχουν αλλάξει... μπείτε στο link να δείτε... αυτό λέει κάτι? ίσως πολλά...

Το κείμενο του Τέλλογλου το διάβασε λέξη προς λέξη η Κανέλλη στο κεντρικό δελτίο του Alter, οπότε ας αφήσει τα μαγειρέματα ο Θεοδωράκης και η παρέα του γιατί πλέον υπάρχει και σε τηλεοπτικό αρχείο!

(μπράβο στους συντρόφους που κράτησαν screen shot, ευτυχώς γιατί θα μας έβγαζαν τρελλούς μετά...)


από μιχαήλ 06/05/2010 2:21 μμ.


Η απογοήτευση είναι μεγάλη .Όταν δημοσιογράφοι σαν τον Τέλλογλου διατυπώνουν τέτοιες απόψεις .Είναι εκ του πονηρού και σε διατεταγμένη υπηρεσία .ΚΑΝΕΙΣ δεν πάει τυχαία μπροστά , χρωστάνε χάρες και ένας – ένας τις ξεπληρώνει με τέτοια άθλια κείμενα. ΝΤΡΟΠΗ…. Θα ακολουθήσουν και άλλα χαϊδεμένα τέκνα του συστήματος με άλλες νεοφασιστικές απόψεις γιατί τούτη την ώρα είναι το αντίβαρο στην οργή του απλού πολίτη.Το ”κύρος” των δημοσίων προσώπων τύπου τελλογλου θα χρησιμοποιηθεί ξανά όπως τότε λίγο μετά την χούντα που άρχισαν οι’’ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ’’ των νέων ηγετών να ρίχνουν τα θεμέλια αυτής της ‘’βασιλευμένης δημοκρατίας ‘’που ζουμε… Το” Καραμανλής ή τανκς ” του Μίκη μοιάζει αθώο μπροστά σ αυτές τις άθλιες απόψεις της ΝΕΟΔΕΞΙΑΣ…Νέα ήθη ??? ΟΧΙ… παλιά ήθη!!! Δοκιμασμένες συνταγές ολοκληρωτικών μυαλών σε νέου τύπου εξουσίες. Φαντάσου φιλέ μου ούτε οι φασίστες δεν έχουν πια έμπνευση… κοινοτυπουν ασυστόλως….Μήπως ήρθε η ώρα των ποιητών ?????

από τουλάχιστον κόβει απόδειξη; 07/05/2010 2:37 πμ.


Όταν ολόκληρη η Ε.Ε. κοιτάζει προς τα εδώ αγχωμένη, δεν απορώ που ο Τέλλογλου αναπολεί τις εποχές που πληρωνόταν σε γερμανικά μάρκα...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License