Φωτο! χτυπησανε και ηλικιωμενη χθες τα γουρουνια!

Χθες μολις εγινε η σκουπα το βραδυ για να αδειασουν τον κοσμο χτυπησαν και την ηλικιωμενη γυναικα αυτη. οριστε η χουντα.

post image

δεν κρατησα τα στοιχεια της γυναικας αλλα υπηρχαν και αλλοι εκει.

Εικόνες:

678

από 123 07/05/2010 2:18 μμ.


Όσοι ψάχνετε να αποδώσετε κατηγορίες δολοφόνων κατηγορείστε τους μπάτσους που συνειδητα κάνουν δολοφονικές επιθέσεις

από καποιος 07/05/2010 2:43 μμ.


Η κυρια φαινεται κι Eδω. Πριν απο την επιθεση των μπατσων.

από ΈΞΩ ΟΙ ΛΗΤΕΣ 07/05/2010 6:06 μμ.


Το "ΤΡΩΚΤΙΚΟ" παραποιεί τη πραγματικότητα εμφανίζοντας την ίδια χτυπημένη γυναίκα ως θύμα ...διαδηλωτών που τάχα τη χτύπησαν με πέτρα.

Ο αλήτης "ΤΡΩΚΤΙΚΟ" θέλει πέτρα στη μούρη προσπαθώντας να βγάλει λάδι τους δολοφόνους μπάτσους φορτώνοντας σε διαδηλωτές τα εγκλήματα των πραιτωριανών.

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη γυναίκα βρίσκονταν στη πρώτη γραμμή μπροστά στους μπάτσους ΜΙΑ ΧΑΡΑ και σε ένα σημείο που μόπνο από τη μεριά των μπάτσων μπορούσε να προκληθεί το τραυματικό αποτέλεσμα που προέκυψε.

Μπράβο στην ανάρτηση του βίντεο.

Ο ασφαλίτης Γκιόλιας θα πληρώσει.

από # 07/05/2010 6:23 μμ.


post image

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License