Η ΕΚΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ZERO ARTISTIC MOVEMENT. KATEBΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ.

Με τους pornostroika dadaifi, varate violintzides, omject, solitary people, omject, συνθετικούς, α-στερητικό, dinos the zam band, harlequin, mic bomb, flow motion, 2054 piki boy, angry smile emoticon, belly tar

Η έκτη συλλογή της αντι-καλλιτεχνικής κολεκτίβας Zero Artistic Movement κυκλοφόρισε και είναι διαθέσημη από free download και επιλεγμένους αυτοδιαχειριζόμενους χόρους.

Είναι μια εντελώς ανεξάρτητη, diy παραγωγή με το γνωστό καυστικό της, αλοπρόσαλο χαρακτήρα και με νέες παρουσίες.

Ενάντια στο ξεπούλημα της τέχνης, την πορνοβιομηχανία της show biz και του σεξ. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα και μόνοι μας καταστρέφουμε την τέχνη μια χαρά.

free download:  http://www.mediafire.com/?2tbimf5yyda

Και καλή σας διασκέδαση!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License