Προταση Συγκεντρωσης στα Εξαρχεια

προταση για συγκεντρωση στα εξαρχεια

Συντροφοι πρεπει να γινει μια μαζικοτατη συγκεντρωση στα Εξαρχεια Μεσολογγιου & Τζαβελα για την κρατικη καταστολη των τελευταιων ημερων και για ολα οσα επιχειρει να κανει το κρατος στο χωρο. Πρεπει να αντιδρασουμε μαζικα ωστε να ακουστει το μηνυμα να δωθει μια απαντηση. Χωρις βια, να φωναχτουν συνθηματα και να κολουθησει μαζικοτατη πορεια μεσα στα εξαρχεια. 

ΣΟ αστο λιγο αν θες ..

από @πλατεία 21/05/2010 7:37 πμ.


Σήμερα Παρασκευή στις 7 συνέλευση και μετά προβολή για την Αργεντινή.
Έλα πες τις ιδέες σου και κάνε προτάσεις, όλοι χρειαζόμαστε να συμβάλουμε στο αυτονόητο πια.  Αντε μπας και μας βγάλουν και σύνταξη κάποτε ως αγωνιστές ενάντια στη χούντα, όταν και αν κάποτε λύξει!
Φέρε και το βιβλιάριο να σου κολλήσουμε επαναστατόσημα!  :)

Σε λίγο βγαίνει κι ο Κορκονέας έξω θα τον κάνουν διοικητή στη περιοχή, επίτιμο μάλιστα!

Όχι για να μη λες οτι τα έχεις δει όλα!  Αυτό σημαίνει εξέλιξη, να σε πιάνουν πάντα στον ύπνο και πάνω που νόμισες οτι ξύπνησες να σε ξαναπιάνουν!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License