Η Ελληνική σοσιαλιστική κυβέρνηση δουλοπαροικία των Ισραηλινών δολοφόνων. Νο2 Φοτο

Η Ελληνική σοσιαλιστική κυβέρνηση δουλοπαροικία των Ισραηλινών δολοφόνων. Με ΜΑΤ υπερασπίστηκε την Ισραηλινή πρεσβεία και χτύπησε τους διαδηλωτές για να διαλύσει την συγκέντρωση.

post image


Εικόνες:

από κ-α 01/06/2010 12:59 πμ.


post image
και τα καλόπαιδα της... ασφαλείας

Εικόνες:

από ΧΩΡΟΧΡΟΝΕΥΤΗΣ 01/06/2010 1:44 πμ.


Την πέσανε χωρίς να προκληθούνε και όπως είμασταν πολλοί και στριμωγμένοι απο τα κάγγελα απο τη μεριά που κοιτάει προς την Μεσογείων ρίξανε τα γουρούνι ένα καπνογόνο μέσα σ’ αυτό το πλήθος και έσκασε δίπλα μου. Τα είδα όλα, δεν υπήρχε διαφυγή, κόντεψα να πνιγώ, μου δώσανε νερό για να μη λιποθυμήσω.  Μπροστά απο τον Ερυθρό Σταυρό είχανε κατσει στην είσοδο εμποδίζαοντας όσους είχανε ανάγκη  να μπούνε να ζητήσουνε βοήθεια.
ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΥΛΑΤΕ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ
ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ

από Ⓐ 01/06/2010 3:21 μμ.


o deltas sthn foto 1178351 ti krataei sto timoni? emena mou moiazei me tsanta etoimh gia fortwma

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License