Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση ενάντια στους δολοφόνους και την επίθεση Χρυσοχοίδη

Οι καραγκιόζηδες του ΜΠΑΤΣΟΚ που καταδίκασαν την ισραηλινή βία, λίγες ώρες μετά διέταξαν ακόμη μια βάρβαρη επίθεση εναντίον διαδήλωσης έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, με αποτέλεσμα ακόμη κι εκείνοι που μπορει να είχαν αυταπάτες να βιώσουν από κοντά τη χούντα που μας κυβερνά και το αστυνομικό κράτος στο οποίο ζούμε.

post image

Φωτογραφίες από ευρωκίνηση

Εικόνες:


post image

Εικόνες:

από # 01/06/2010 1:59 πμ.


post image

Εικόνες:

.

από # 01/06/2010 2 πμ.


post image

Εικόνες:

από . 01/06/2010 2:37 πμ.


post image
Επίσης αυτός ο χρυσοχοίδης είναι μεγάλος καραγκιόζης, εννοείται, πάλι κανείς από τους έμμισθους δολοφόνους του δεν είχε διακριτικά, ακριβώς φαίνεται γιατι είχαν διαταγές να επιτεθούν με λύσσα ενατίον των πολιτών. Δεν υπάρχει πιο αστείο πράγμα από το όνομα του υπουργείου "προστασίας του πολίτη", είναι σα να χλευάζουν τον κόσμο στα μούτρα του με όλα αυτά που κάνουν στην πράξη, αλλά έχουν ξεχάσει ότι μια μέρα θα βρεθούν στη γωνία καικάποιοι από αυτούς κρεμασμένοι από το λαό που δυνάστευαν και κατέστειλαν με τόση βία τόσο καιρό. Καθε σπίτι μπάτσου και μια κρεμάλα.

Εικόνες:

από 17.5-45mm 01/06/2010 10:53 πμ.


post image
Τα σκυλιά φυλάνε τα αφεντικά
Εικόνες:

από @σουικ 01/06/2010 3:57 μμ.


στην τελευταια φωτογραφια παιδια ο μπατσος κραταει στο ενα χερι  πτυσσομενο και στο αλλο το γκλοπ του...αν μπορει να χρησιμευσει αυτη η παρατηρηση πουθενα...

από (A) 01/06/2010 7:19 μμ.


post image
Όταν μαζεύονται πολλά μεμονωμένα περιστατικά μαζί, προκαλείται ένα φαινόμενο γνωστό και ως χούντα.

Εικόνες:

από ξυνος 02/06/2010 3:16 μμ.


post image
Αλλο ενα θυμα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License