Η ασυδοσία στις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ δεν έχει σταματημό

Ήρθε και τρίτη απόλυση στις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, σε διαστημα λιγότερο του ενός μήνα. Μέσα στο μήνα φημολογείται πολύ έντονα ότι θα υπάρξει και τέταρτη...

Σήμερα το μεσημέρι, στις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ απολύθηκε άλλη μια συνάδελφος, η τρίτη σε διαστήμα λιγότερο του ένος μήνα,  γραφίστρια με συνοπτικές διαδικασίες και με δικαιολογία τις περικοπές στα έξοδα της επιχείρησης και την ανάθεση  εργασιών γραφιστικής που ούτως ή άλλως πρέπει να γίνονται, σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η απόλυση ανακοινώθηκε στην υπάλληλο όχι από τον ιδιοκτήτη Ευάγγελο Παπαθανασόπουλο που σαν μεγάλη κότα, την κοπάνησε από την πίσω πόρτα, αλλά από το - σε εντεταλμένη υπηρεσία - τσιράκι του Βάσω Λαμπροπούλου που αναλαμβάνει να κάνει τις βρώμικες δουλειές του αφεντικού, με το αζημίωτο φυσικά.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τσουτσέκι του αφεντικού - υπάλληλο στη μισθοδοσία - είναι αυτή που όχι μόνο εκτελεί πιστά τις προσταγές του μεγαλοκαρχαρία εκδότη Παπαθανασόπουλου για καταβολή των δεδουλευμένων 1 και 2 μήνες μετά και σε δόσεις των 50 και 100 ευρώ αλλά παίζει ένα καλοστημένο θέατρο και κοροιδευεί μες τα μούτρα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες (διορθωτές, μεταφραστές, επιμελητές) ότι δήθεν συμπάσχει μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην εταιρία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από δω και πέρα ΤΪΠΟΤΑ δε θα μείνει αναπάντητο από κανέναν. Ότι πράξουν από εδώ και πέρα τα αφεντικά της επιχείρησης και οι ρουφιάνοι τους θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Παλαιότερα δημοσιεύματα σχετικά με τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ στο athens.indymedia:

1.Δύο απολύσεις στις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ
2.ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΔΡΟ

από Υπ-άλληλος 11/06/2010 10:53 πμ.


Απόλυση έγινε και στις εκδόσεις Δίπτυχο, όπου η πάγια τακτική είναι οι εργαζόμενοι να πληρώνονται όποτε του καπνίσει του αφεντικού. Φημολογείται ότι ο εν λόγω κύριος περιμένει πώς και πώς το Σεπτέμβρη για να προβεί και σε άλλες απολύσεις με ευνοϊκότερους όρους...

από 'Αλντο Μόρο 11/06/2010 11:11 πμ.


Καλό θα ήταν να δημοσιοποιούνται τα ονόματα των αφεντικών και οι συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα που επιβάλλουν στις κωλοεπιχειρήσεις τους. Το γεγονός ότι τίποτα δε μένει εν κρυπτώ μέσα στα πολυτελή του γραφεία τους κάνεις να τρέμουν.
Τώρα που έσπειραν ανέμους, ας θερίσουν και τις θύελλες.

από amok 14/06/2010 12:40 μμ.


Oti ta afentika prepei na plirwsoun exoda gia retire, metaptuxiaka kai dexiwseis gamou gia ta paidakia tous sto new york kai exoume kai krisi xaxaxaaaaaa

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License