Στην τελική ευθεία για το 6ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ Κωνσταντινούπολη 1-4 Ιουλίου 201

...

Στην τελική ευθεία για το

6ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

Κωνσταντινούπολη 1-4 Ιουλίου 2010


Μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις σε Γερμανία και Ιταλία την περασμένη εβδομάδα, το επόμενο κοινό ραντεβού των ευρωπαϊκών κινημάτων θα είναι η Κωνσταντινούπολη, όπου από την 1η έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 6ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ.

Το φετινό Φόρουμ είναι αφιερωμένο (πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε διαφορετικά;) στην κρίση του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού. Με κεντρικό σύνθημα “Να τους κάνουμε να πληρώσουν την κρίση τους”, το 6ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ φιλοδοξεί να αποτελέσει όχι μόνο εφαλτήριο διεθνούς συντονισμού των ριζοσπαστικών αντιστάσεων, αλλά και εργαστήριο για την αναζήτηση διεξόδων από την κρίση προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Η αποστολή του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ θα ξεκινήσει από την Αθήνα το απόγευμα της 29ης Ιουνίου (ατομικό κόστος 120 ευρώ) και από τη Θεσσαλονίκη τις πρώτες ώρες της 30ης Ιουνίου (ατομικό κόστος 85 ευρώ). Η γενική συμμετοχή στο Φόρουμ είναι 30 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους και φοιτητές).

Επιπλέον, για όσους-ες θα ήθελαν να διαθέσουν λιγότερες ημέρες, δίνεται η δυνατότητα αναχώρησης με κλινάμαξα την 30η Ιουνίου με άφιξη στην Κωνσταντινούπολη μετά την έναρξη του Φόρουμ (κόστος 140 ευρώ)


Για δηλώσεις συμμετοχής τηλ: 210 3378517, 3378519 (πρωινές ώρες) μέχρι Παρασκευή 18/6.Το Συντονιστικό Αθήνας του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ


www.socialforum.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License