Φωτογραφίες από την πορεία 29/6/2010

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σήμερα στην πορεία που οργάνωνε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο ύψος της βουλής όταν δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν σε διαδηλωτές με αποτέλεσμα την άφθονη χρήση χημικών και τους γνωστούς τραμπουκισμούς που οδήγησαν σε τραυματισμούς ατόμων. Έτσι πήγε όλη η πορεία μέχρι την Ομόνοια, με ματατζίδες να χτυπάνε αδιακρίτως όποιον έβρισκαν και εξοργισμένους διαδηλωτές να πετάνε καδρόνια και σπασμένα μάρμαρα.

post image

Φυσικά η βαρβαρότητα και η αποκτήνωση δεν τέλειωσε εκεί, καθώς δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στον σταθμό του μετρό της Ομόνοιας και άρχισαν να επιτίθενται ακόμα και σε επιβάτες που έβγαιναν από τους συρμούς ή διερχόμενους που κατέκριναν τις φασιστικές πρακτικές τους.

Ορισμένοι δε, προχώρησαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ και με την βοήθεια των υπαλλήλων ακινητοποίησαν τα βαγόνια, χτυπώντας παράλληλα στο ψαχνό όποιον άτυχο βρισκόταν μέσα.

Το σημερινό σκηνικό επισφραγίζει μια κατάσταση λίγο-πολύ γνωστή, που φαίνεται όμως να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο αγγίζοντας έτσι τα όρια της παράνοιας.

Τα χειρότερα έπονται..Εικόνες:

από Pluto 30/06/2010 12:26 μμ.


post image

Εικόνες:

..

από Pluto 30/06/2010 12:30 μμ.


post image

Εικόνες:

από Pluto 30/06/2010 12:30 μμ.


post image

Εικόνες:

.

από Pluto 30/06/2010 12:31 μμ.


post image

Εικόνες:

,

από Pluto 30/06/2010 12:31 μμ.


post image

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License