Απολύση δημοσιογράφου "Στο Κόκκινο"

...ή πως η "ριζοσπαστική και ανανεωτική Αριστερά" φέρεται χειρότερα από τα αφεντικά που επιθυμεί να ανατρέψει...

post image

Ο Μάριος Διονέλλης, ένας αρκετά αξιόλογος νέος δημοσιογράφος εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στο ραδιόφωνο Στο Κόκκινο 105,5  fm, παρουσιάζοντας την καθημερινή εκπομπή "Πίσω Σελίδες", ενώ είχε την ευθύνη και για το  site του σταθμού. Όταν προέκυψε η ανάγκη μετακίνησης στην Κρήτη, η Διεύθυνση του σταθμού δεσμεύτηκε για τη μεταφορά της εκπομπής στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και για διατήρηση της συνεργασίας στο  site του σταθμού. Οι δεσμεύσεις αυτές δεν τηρήθηκαν και ουσιαστικά εκδιώχθηκε από το Κόκκινο κατά την περίοδο διοίκησης Στούμπου - Ανανδρανιστάκη - Βέκιου. Είχε προηγηθεί η απομάκρυνσή του από την πρωϊνή ζώνη του σταθμού ως μάλλον "υπέρ του δέοντος ανένταχτος Συριζαίος" και ως εκ τούτου ως μη απόλυτα "εντός γραμμής".

«Ο (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ θα πρόσθετα εγώ -Σημ. Νίκου Γούτα-) σταθµός  µου χρωστάει ακόμα τα αναδροµικά, τα δώρα, τα επιδόµατα που δικαιούµαι»!
Και αναλογίζομαι τι διαβήματα, διαμαρτυρίες-καταλήψεις μέχρι και πορείες έγιναν (ή θα γίνονταν) και καλώς, σε παρόμοιες περιπτώσεις, που ιδιώτες δεν κατέβαλαν δεδουλευμένα, δώρα, επιδόματα;

Αλλά ο Μάριος είχε βλέπετε την “ατυχία” να έχει ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ εργοδότες.

Το άρθρο του στην εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς" για την απόλυσή του:

"Με αφορμή το τέλος της «ραδιοφωνικής» σαιζόν, λίγο πριν τα μπάνια του λαού, ας δώσω μερικές εξηγήσεις σε όσους επί χρόνια συνομιλούσαμε από το Κόκκινο 105,5. Σε αυτούς χρωστάω μια πιο ρεαλιστική εξήγηση από το εύκολο: «Αποχώρησε επειδή βρήκε αλλού δουλειά». Πάμε λοιπόν:  Μετά την διατύπωση της θέσης ότι τα θέματά μας πρέπει να γίνουν πιο αιχμηρά και πιο κινηματικά και ότι πρέπει στο σταθμό να μιλά ο απλός κόσμος της Αριστεράς και όχι συνέχεια τα στελέχη, καταγράφηκα μάλλον ως «υπέρ του δέοντος Συριζαίος». Αργότερα, ήρθαν οι απειλές, όταν μίλησα για το «μάγκωμα» στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο. (Ήταν αλήθεια όμως, όσοι ήταν εκεί το ξέρουν).

Ένα μήνα μετά απομακρύνθηκα από την πρωινή ζώνη, την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο διευθυντής Γιώργος Ανανδρανιστάκης για να μην υπάρχουν ανένταχτες παρεκκλίσεις…
Τους μήνες που ακολούθησαν ζήτησα επανειλημμένα να κάνω ρεπορτάζ για το αν και πώς υλοποιούνται οι αποφάσεις της συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα. «Όχι» ήταν η μόνιμη απάντηση.
Τον Φεβρουάριο διάλεξα για προσωπικούς λόγους να μετακομίσω εκτός Αθηνών. Ζήτησα να στέλνω ηχογραφημένα ένθετα ρεπορτάζ με τις ιστορίες ανθρώπων που χαρακτήρισαν για 4 χρόνια την εκπομπή «Πίσω Σελίδες» και να συνεχίσω την ανανέωση του site του σταθμού, για την οποία ήδη εργαζόμουν και εκ του μακρόθεν. Βέβαια, πρότεινα μείωση του μισθού μου ζητώντας μόνο την παραμονή μου στο μισθολόγιο για να συνεχίσω να έχω ασφάλιση. Ο διευθυντής μου συμφώνησε και έτσι προχώρησα στην απόφασή μου.
Ο συνάδελφος, σύντροφος και συνδικαλιστής Δημήτρης Στούμπος, ως διευθύνων σύμβουλος, έκρινε πως η παραμονή μου «έβαζε σε κίνδυνο την επιβίωση του σταθμού».
Ο διευθυντής Ανανδρανιστάκης δήλωσε «ανήμπορος» να κάνει κάτι. Ο διευθυντής προγράμματος Βαγγέλης Βέκιος παρέμεινε για ακόμα μία φορά σιωπηλός.
Κι έτσι συμβιβάστηκε το διευθυντικό σύμπαν με τη θεωρία ότι το Κόκκινο κινδυνεύει από τα δικά μου ένσημα των 350 ευρώ. Προς στιγμήν ανησύχησα κι εγώ μήπως έβαζα σε κίνδυνο τα δικά τους διχίλιαρα…
Έστειλα γράμμα στο Δ.Σ . εξηγώντας πως δεν ζητώ αργομισθία (όπως αρκετές που ευδοκίμησαν στο Κόκκινο) αλλά μέρος της δουλειάς που ήδη έκανα και που ξέρω πως μπορούσα να συνεχίσω. Δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει κανείς…
Μέσα σε μία εβδομάδα ο κ. Αναδρανιστάκης είχε δώσει εντολή να με διαγράψουν από το μισθολόγιο. Ακόμα περιμένω τηλέφωνό του αν μπορεί να περιμένει ένα μήνα μέχρι να εξεταστεί το θέμα μου στο Δ.Σ...
Σήμερα δουλεύω αλλού. Ανασφάλιστος. Εκείνοι λένε πως έφυγα μόνος μου. Όσοι άκουγαν την εκπομπή και το Κόκκινο ας σχηματίσουν τη δική τους γνώμη. Ο σταθμός μού χρωστάει ακόμα τα αναδρομικά, τα δώρα και τα επιδόματα που δικαιούμαι.
Καλό καλοκαίρι."

Εικόνες:

από παλαιότερη δημοσιοποίηση για το "Στο Κόκκινο" 03/07/2010 1:46 πμ.


Μπορεί το ΕΣΡ να ετοιμάζεται να δώσει άδεια στο Κόκκινο, στο ραδιόφωνο του Συνασπισμού, αλλά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά εδώ στο σταθμό. Γι’ αυτό κι εμείς, που εργαζόμαστε στο Κόκκινο και παραμένουμε αριστεροί, κρίναμε σκόπιμο να κάνουμε γνωστά μερικά πράγματα στον κόσμο της αριστεράς, γιατί φοβόμαστε ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, όχι μόνο θα χάσουμε τη δουλειά μας, αλλά και θα εξουδετερωθεί τελείως ένα ραδιόφωνο, που θα μπορούσε να αποδειχτεί φάρος για τους αριστερούς και για όλους τους εργαζόμενους σ’ αυτές τις σκοτεινές και τρικυμισμένες εποχές.

•Πριν ενάμιση χρόνο ο Τσίπρας αντικατέστησε τον διευθυντή Θανάση Καρτερό, ΚΚΕ προερχόμενο από τον Περισσό και με ΚΚΕ νοοτροπία, έμπιστο του Αλαβάνου, με τον δικό του Γιώργο Ανανδρανιστάκη, ο οποίος ανέλαβε να μεταμορφώσει τον σταθμό σε κινηματικό και να τον οδηγήσει σε πιο αριστερή γραμμή και είπαμε ότι θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Πλην όμως, όπως αποδείχτηκε, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μετατρέψουν το σταθμό σε αντίγραφο του 902, πιστό στη γραμμή του Τσίπρα και της ομάδας του, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και στο κόμμα, αλλά και ανάμεσα στους εργαζόμενους. Και ο διευθυντής Ανανδρανιστάκης, που στην αρχή πήγε να μας δείξει ένα δημοκρατικό πρόσωπο, αμφισβητείται όλο και πιο σοβαρά από το προσωπικό γιατί έχει μετατρέψει το σταθμό σε ντουντούκα, λογοκρίνει αδίσταχτα δημοσιογράφους , προωθεί τους ημέτερους, είναι αλλοπρόσαλλος και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μιλάει άσχημα, απειλεί εργαζόμενους, έχει δημιουργήσει αυλή, και ξεπερνάει κάθε όριο όταν πρόκειται για τη γραμμή Τσίπρα. Ακόμα και απειλές απόλυσης εκτοξεύει, ενώ ετοιμάζει και απολύσεις (συζητιούνται διάφορα ονόματα) για όσους υποτίθεται ότι αμφισβητούν τον πρόεδρο του Συν, την ίδια στιγμή που οι εσωκομματικοί αντίπαλοιτου Τσίπρα, όπως ο Λαφαζάνης, ο Στρατούλης κλπ, είναι κομμένοι από το ραδιόφωνο, ή βγαίνουν με το σταγονόμετρο και το όνομα Αλαβάνος προκαλεί μέσα στο Κόκκινο πυρετό. Με όλα αυτά έφτασε να ακούγεται ότι ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας που ελέγχει το Κόκκινο, ο Αριστείδης Μανωλάκος, θέτει ζήτημα αντικατάστασης του Ανανδρανιστάκη και μακάρι να το θέσει και ναγίνει αποδεκτό, εκεί που έχουμε φτάσει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβουν όλοι όχι μόνο τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο Κόκκινο, αλλά και τι γίνεται στο Συνασπισμό.

•Τα οικονομικά του Κόκκινου πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Ανανδρανιστάκης προσέλαβε διάφορους φίλους του και υποστηριχτές του Τσίπρα (Αγρολάμπος, Παπαδημητρίου, Καραγιώργος, Ανδρουλιδάκης κλπ), έδωσε αυξήσεις σε άλλους (Ελληνιάδης, Αναστασόπουλος κλπ), δεν έδωσε καμιά σημασία στα έσοδα, τα οποία είναι σε τραγική κατάσταση και το αποτέλεσμα είναι ο σταθμός να έχει αυτή τη στιγμή έξοδα γύρω στις 90.000 ευρώ το μήνα (!!) και έσοδα γύρω στις 10.000. Κοστίζει δηλαδή στο κόμμα-εργοδότη 1.000.000 (ένα εκατομμύριο!) ευρώ το χρόνο και πολλαπλασιάζονται οι φήμες ότι υπάρχει σοβαρό θέμα επιβίωσής του. Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές μας, έχουμε μπει ήδη ένα μήνα μέσα, δεν πληρώνονται τα ταμεία και γενικώς έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που κάνει τους εργαζόμενους να τρέμουν για τη δουλειά τους. Καλοπληρωμένος όμως και αμετακίνητος στην καρέκλα του παραμένει ο διαφημιστής του σταθμού Μονιάκης, που κανείς δεν τον κουνάει, γιατί εγκαίρως έγινε οπαδός της νέας κατάστασης στο κόμμα, ενώ δεν είναι καν αριστερός!!! Το ωραίο είναι ότι και άλλοι ευνοούμενοι του Τσίπρα και του Ανανδρανιστάκη, όχι μόνο πήραν αυξήσεις και πόστα στο σταθμό, αλλά έχουν δεύτερες και τρίτες δουλειές, ενώ ο πολύς κόσμος του σταθμού αγωνιά να τα βγάλει πέρα με ένα μεροκάματο. Ο Τσέκερης πληρώνεται αδρά και από τη Βουλή, όπου τον έχει αποσπάσει ο Τσίπρας, ο Ανδρουλιδκάκης από τη ΒΗΜΑ, ο Καραγιώργος από την Ελευθεροτυπία, όπως κι ο Αγρολάμπος, ο Βέκιος είναι επιχειρηματίας, ο Φράγκος πληρώνεται από το δημόσιο για να κάθεται. Αλλά για όλα αυτά περισσότερα παρακάτω, απλώς θέλαμε να σημειώσουμε εδώ ότι αυτά τα στηρίγματα του Τσίπρα κάνουν τη δουλειά του με το αζημίωτο…

•Από άποψη ακροαματικότητας ο σταθμός πάει από το κακό στο χειρότερο. Παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να συνδυάσει την προσωπολατρία του Τσίπρα με άνοιγμα στους ανανεωτικούς, πολλοί αριστεροί του γυρίζουν την πλάτη, έτσι που να έχει μείνει κολλημένος στο 1% με τάσεις παραπέρα πτώσης. Αντί για σταθμός της αριστεράς έχει καταντήσει σταθμός του Τσίπρα, ούτε καν του Συν και για το ΣΥΡΙΖΑ ούτε λόγος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται οι φόβοι για το μέλλον του και για το μέλλον των εργαζομένων.

•Ο διευθυντής προγράμματος Βαγγέλης Βέκιος, άνθρωπος του Καρτερού, τον οποίο πούλησε όταν τα πράγματα άλλαξαν, αποτελεί μια από τις μεγάλες πέτρες του σκανδάλου. Πληρώνεται αδρά (λένε για τρία χιλιάρικα το μήνα), πηγαίνει στη δουλειά το μεσημέρι, δουλεύει ελάχιστες ώρες και τον τελευταίο καιρό είναι (απίστευτο αλλά αληθινό!) απασχολημένος με τη δική του επιχείρηση, ένα «λαϊβάδικο» ονόματι Μύγα, που άνοιξε πολύ κοντά στο σταθμό. Αυτό έχει προκαλέσει φυσικά πολλά αρνητικά σχόλια, και αγανάκτηση, ανάμεσα στους εργαζόμενους, που βλέπουν το διευθυντή προγράμματος να δουλεύει ελάχιστα και να πληρώνεται πολύ καλύτερα απ’ όλους, ενώ βλέπουν επίσης ότι εκμεταλλεύεται το σταθμό για να κάνει δημόσιες σχέσεις και να στηρίζει τη δική του επιχείρηση. Επίσης ο Βέκιος είναι αντικείμενο πολλών σχολίων και κουτσομπολιών, γιατί εκμεταλλεύεται της θέση του για να έχει και άλλου είδους «επιτυχίες». Να σημειωθεί, τέλος, ότιαπό την εποχή του Καρτερού ακόμα, ο οποίος προσέλαβε τον Βέκιο ως έμπιστό του και ως γνώστη του ραδιοφώνου, είχε μπει από διάφορες μεριές θέμα απομάκρυνσής του, για λόγους ασυνέπειας και τεμπελιάς, πλην όμως αυτό σκόνταψε στη στενή φιλική σχέση του Βέκιου με τον Τσίπρα και ο διευθυντής προγράμματος έχει αποκτήσει, όπως φαίνεται, ασυλία. Χαρακτηριστικό: Ο Τσίπρας γιόρτασε πριν λίγες εβδομάδες την ονομαστική του εορτή που αλλού; ΣΤΗ ΜΥΓΑ του Βέκιου!! Καταλάβατε;

•Άλλο χαρακτηριστικό μιας κατάστασης, που μόνο νοσηρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί: Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, άνθρωπος του Ανανδρανιστάκη και του Τσίπρα, Αντώνης Φράγκος, είναι καθηγητής φυσικής στη μέση εκπαίδευση, αποσπασμένος από το κόμμα, ο οποίος απολαμβάνει το σκανδαλώδες καθεστώς όλων των κομματικών αποσπασμένων, από τη μια δηλαδή να μη δουλεύει και από την άλλη να παίρνει ως αποσπασμένος 700 ευρώ το μήνα περισσότερα από τους συναδέλφους του, που μοχθούν στα σχολεία. Ο Φράγκος όμως ούτε στο Κόκκινο έχει κάποια σημαντική παρουσία, τη βγάζει καθαρή με μια εκπομπή το σαββατοκύριακο, για την οποία το ελληνικό δημόσιο τον πληρώνει δυο χιλιάρικα το μήνα. Και είναι και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της εταιρίας που έκανε ο Τσίπρας για να ελέγξει τα ΜΜΕ του κόμματος!!

•Ο Ανανδρανιστάκης, ο έμπιστος διευθυντής του Τσίπρα, όχι μόνο τα ανέχεται όλα αυτά, αλλά ανέχεται και καθημερινές παρεμβάσεις στο σταθμό από τον Τσίπρα και τους ανθρώπους του, που τον έχουν σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε. Ανέκδοτο έχει γίνει, γιατί κάθε φορά που κάνουν μια παρατήρηση από την Κουμουνδούρου στον Ανανδρανιστάκη, αυτός τα βάζει με κάποιος δημοσιογράφους. Μέσα στο ραδιόφωνο, πραγματικός προϊστάμενος του διευθυντή θεωρείται ο Άγγελος Τσέκερης, που δηλώνει λογογράφος και φίλος παλιός του Τσίπρα και ο οποίος αμείβεται για τις καλές του υπηρεσίες, παίρνοντας ένα μισθό από το Κόκκινο για την εκπομπή του,αλλά και άλλον ένα μισθό από τη Βουλή, όπου τον έχει αποσπάσει ο πρόεδρος του ΣΥΝ!

•Ένα δεν ανέχεται ο Ανανδρανιστάκης: να αμφισβητείται ο Τσίπρας, που τον ανέδειξε στη θέση του διευθυντή, στην οποία τον στηρίζουν όλοι οι ευνοημένοι, όπως ο Φράγκος, ο Βέκιος και οι άλλοι παράγοντες του Κόκκινου. Πολλές φορές οι φωνές του διευθυντή μας ακούγονται μέχρι τη Σαρρή, το δρόμο που βρίσκεται ο σταθμός, ενώ πριν λίγες μέρες απαγόρευσε, με το έτσι θέλω, στην Ευγενία Λουπάκη, που έχει εκπομπή στο σταθμό, να κάνει μια συνέντευξη που είχε κλείσει με τον Αλέκο Αλαβάνο. Κι όχι μόνο απαγόρευσε τη συνέντευξη, αλλά και μίλησε τόσο άσχημα στη Λουπάκη, που τη θεωρεί άνθρωπο του Αλαβάνου και που την αποκάλεσε φερέφωνο και την κατηγόρησε ότι υπονομεύει το σταθμό, ώστε να υποχρεώσει ακόμα και την Τσιπρόφιλη εκπρόσωπο μας Μιχαλοπούλου να κάνει, όπως μαθεύτηκε, διάβημα ότι δεν μπορεί να μιλάει και να συμπεριφέρεται έτσι. Αντί για απάντηση όμως ο Ανανδρανιστάκης ανακοίνωσε ότι παρέπεμψε το θέμα της απαγορευμένης συνέντευξης Αλαβάνου στο ΔΣ της εταιρίας, με το αίτημα της απόλυσης της δημοσιογράφου. Παρόμοια συμπεριφορά είχε παλιότερα με τη νεαρή δημοσιογράφο Μαρία Λούκα, την οποία επιχείρησε να απομακρύνει από το σταθμό διότι ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άρα είναι εχθρικά διακείμενη στο Συν όπως της είπε και αναγκάστηκε να υποχωρήσει μόνο μετά από παρέμβαση συνδικαλιστών και του Αριστείδη Μανωλάκου.

•Το πιο ωραίο, που δείχνει πολλά, είναι ότι όλα τα στελέχη του Κόκκινου, που τώρα είναι υποστηριχτές του Τσίπρα, έχουν προσληφθεί από τον Καρτερό και ήταν υποστηριχτές του Αλαβάνου!!! Όχι μόνον ο Βέκιος, αλλά και ο ίδιος ο Ανανδρανιστάκης, ο Τσέκερης, ο Ανδρουλιδάκης, ο Ελληνιάδης, ο Αναστασόπουλος, ο Φράγκος, ο Καραγιώργος, ο Κυρίτσης, όχι μόνο επιλέχτηκαν από τον Καρτερό, αλλά και στήριζαν με νύχια και με δόντια την προηγούμενη κατάσταση και τον Αλαβάνο, μέχρι που άλλαξε το καθεστώς στο κόμμα, ανέλαβαν τα ηνία στο σταθμό και μοιράστηκαν πόστα και αυξήσεις μισθών όλοι τους, ξεχνώντας τι έλεγαν και τι έκαναν χτες. Κανονικό χαλιφάτο δηλαδή, που ο ένας χαλίφης ανατρέπεται για να πάρει το θέση του ο άλλος και οι αυλικοί του. Παιδιά της προηγούμενης κατάστασης, είναι ο ηχολήπτης Μπετσιμέας (γιος φίλου του πρώην διευθυντή), η εκπρόσωπος Μχαλοπούλου (παλιά γνωριμία από τον 902 και τον Πλάνετ), ο Γεράρδης (γιος φίλου), ο Παπακώστας (ανεψιός φίλου), ο Παπασταθόπουλος (γνωριμία από τον Πλάνετ και δημοσιογράφος σε έντυπα τρίτης εθνικής), ο γνωστός Μαντούβαλος, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, και άλλοι, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι τώρα παιδιά του Ανανδρανιστάκη και του Τσίπρα.

Ο καθένας καταλαβαίνει, απ’ αυτά τα λίγα (και υπάρχουν κι άλλα, πολλά άλλα, που αν χρειαστεί θα επανέλθουμε) ότι αυτή η υπονόμευση του σταθμού από εσωκομματικές συνομωσίες και προσωπικές ιδιοτέλειες, το καθεστώς βολέματος στα στελέχη του, οι αγριότητες εναντίων των αντιπάλων του Τσίπρα, οι κολεγιές με τάσεις και ομάδες, η υποτίμηση των εργαζομένων και της δουλειάς τους, τίποτε καλό δεν προμηνύεται. Και θα πρέπει οι άνθρωποι που πονάνε αυτό το μέσο ενημέρωσης και θέλουν να υπάρχει και να παίζει το ρόλο του, να μην περιορίζονται απλώς να πατάνε το κουμπί και να γυρίζουν σε άλλο σταθμό, αλλά να κάνουν κάτι, να πιέσουν, για να αλλάξει κάτι. Δεν είναι δυνατό να πληρώνουν δεκάδες εργαζόμενοι και χιλιάδες αριστεροί τα σπασμένα μιας αρρωστημένης κατάστασης. Ανάμεσα στους εργαζόμενους στο σταθμό πάντως ωριμάζει η απόφαση να παρέμβουν αγωνιστικά, για να μην επιτρέψουν να οδηγηθεί το Κόκκινο στον αφανισμό.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.

Τρεις εργαζόμενοι στον 105,5 Στο Κόκκινο

από 100,4 σου λεωωωω 03/07/2010 6:28 μμ.


Οι κακιες κλωσσες λενε πως δεν εβγαιναν τα ενσημα με τα μπλοκακια... και μαλλον δεν προκειται για απολυση...

Καλο ειναι να φιλοξενειται η διαμαχη Τσιπρικων Αλαβανικων στο Κοκκινο αλλα επισης καλο ειναι να μην φιλοξενειται -εφοσον φανει οτι ειναι ετσι- η μπαρουφα και τα προσωπικα του καθε κονκισταδορου καριεριστα γραφειοκρατη ρουφιανου. Για ρωτηστε και κανεναν απο τους εργαζομενους στο κοκκινο...

από @ 03/07/2010 11:44 μμ.


Αν του χρωστάνε λεφτά είναι απαράδεκτοι οι συριζαίοι, αλλά δεν νομίζω ότι απολύθηκε. Από ότι κατάλαβα πήγε στον Αλαφούζο. Και μου κάνει εντύπωση ότι δεν απαιτεί ασφάλιση από τον τωρινό εργοδότη του αλλά από τον προηγούμενο.

Πάντως για  τον τύπο έχω πολύ αρνητική άποψη από όταν  είχε στήσει την ιστορία με το Πάρκο Κύπρου και Πατησίων μαζί με το άλλο το τομάρι τον Κούλογλου....

από μπιζ 04/07/2010 3:06 μμ.


Μιλάμε για κλασικό εμετικό καριερίστα/αριβίστα. Από τη κλίκα του Καρτερού (προηγούμενου διευθυντή του Κόκκινου). Η πλάκα είναι πως κατηγορεί την νέα κλίκα για "πολιτική δίωξη". Η ιστορία είναι όμως πως σαν όλες τις γραφειοκρατίες, το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα και όχι οι καταστάσεις. Κατηγορεί η μία κλίκα την άλλη, για πράγματα που έκαναν/κάνουν και οι δύο. Γιατί δεν μας λέει ο κύριος Διονέλλης, τι χρήματα έπαιρνε από το Κόκκινο, πόσες δουλειές έκανε. Γιατί δεν μας λέει ότι αποχώρησε από το σταθμό για να δουλέψει στον Σκάι; Γιατί δεν μας λέει η κυρία Λουπάκη, ποιος την προσέλαβε στο Κόκκινο και τι μισθό έπαιρνε; Κλασική σκυλομαχία γραφειοκρατών.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License