Σύμφωνα με ανακοίνωση των Οικολόγων-Πράσινων υπάρχει εισαγγελική πρόταση να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση που αφορά στην απόπειρα δολοφονίας κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Αυτά μετά τις δηλώσεις του υπουργού ΠροΠο:

"Ναι. Εδώ έχουμε ζήτημα. Μεγάλο, τεράστιο. Θα την αναλάβω προσωπικά την υπόθεση.
H Kούνεβα είναι ένα σύμβολο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο που είχε και διεθνώς. Ανεξήγητα πράγματα. Δεν θέλω να μιλήσω βιαστικά. Έχω ζητήσει πλήρη ενημέρωση. Θα δούμε τότε αν υπάρχουν και σε τι έκταση προβλήματα.
Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε στείλει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να τους πιάσουμε. Δεν προαναγγέλλω συλλήψεις, δεν μʼ αρέσει να το κάνω, αλλά δημοσιοποιώ την απόφασή μου να το αναλάβω προσωπικά.
Θα ξαναπιάσουμε την υπόθεση από την αρχή. Είναι και χρέος μας να είμαστε περήφανοι ως κοινωνία, ότι εδώ τέτοια δεν περνάνε. Εδώ έχουμε και εφαρμόζουμε τους νόμους. Όλοι."
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, 9 Νοεμβρίου του 2009

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License