Από φασίστας... ψυχικά ασθενής;

Φασιστικό κείμενο από τοπική εφημερίδα


Τις φασιστικές του καταβολές εκδήλωσε για άλλημια φορά ο γνωστός πλέον «δημοσιογράφος» Νίκος Νικολαίδης, εκδότης της τοπικής εφημερίδας Αγίας Παρασκευής «Η γειτονιά μας», ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει κατοίκους Αγίας Παρασκευής «κλωνοποιημένα τσιράκια των Εξαρχείων» και «εισαγόμενους αναρχικούς» επειδή συμμετείχαν σε δράση της ανοιχτής συνέλευσης εναντίον του ναού του lifestyledavinci.

Και να πως κάνει «πολιτική» κριτική σε υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής, στο τεύχος Σεπτεμβρίου της φυλλάδας του:

 

Φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του δημάρχου της Τήλου και προφανώς…αλλοπαρμένος από το…ανώμαλο κλίμα της εποχής, δήλωσε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης του ότι : «Θέλουμε να προωθήσουμε μια ανοιχτή πόλη, μια πόλη που ανοίγεται στο καινούριο, στους πολλούς πολιτισμούς, στα σύγχρονα ρεύματα σκέψης, στην πολυμορφία ενάντια των διακρίσεων λόγω εθνότητας, φύλου, ηλικίας, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού.»

Δηλαδή ο Γ.Σ. θεωρεί ότι η πόλη μας…βρίθει σεξουαλικώς ανωμάλων ψηφοφόρων και ότι με τέτοιου είδους δηλώσεις θα εξασφαλίσει την υποστήριξη τους…Κίναιδοι και λεσβίες προσέλθετε.

Η παρουσία του και μόνο στα θλιβερά επεισόδια, που προκάλεσαν κάποιοι τραμπούκοι έξω από το davinci, απέδειξε τις σπασμωδικές κινήσεις αντιπερισπασμού που κάνει απέναντι στη σοβαρή και υπεύθυνη δημοτική μας αρχή.

 

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η εφημερίδα «Η Γειτονιά μας», ασκώντας

κατινίστικη κριτική στον Γ.Σ., προσβάλλει κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, αποκαλώντας τους «σεξουαλικώς ανώμαλους». Προσβάλλει αυτούς που έδειξαν την αντίθεσή τους στην μετατροπή του κτήματος Σιστοβάρη στο απεχθές, DaVinci αποκαλώντας τους «τραμπούκους». Η εφημερίδα «η γειτονιά μας» έχει αποδείξει πολλές φορές τι λάσπη είναι σε θέση να ρίχνει στους εκάστοτε διαφωνούντες με το αφεντικό της εφημερίδας, που ουσιαστικά είναι ο δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Μέσα από παλαιοντολογίες τύπου Ιράν ή ναζιστικής Γερμανίας,

αποκαλεί τους ομοφυλόφιλους «σεξουαλικά ανώμαλους» και επικαλείται

το «ανώμαλο κλίμα της εποχής», που συνεπήρε τον Γ.Σ.

 

Προς Νίκο Νικολαίδη,

Αυτό το κείμενο απευθύνεται στον ανεγκέφαλο, που έγραψε το παραπάνω κείμενο στην παραπάνω φυλλάδα: Η πολιτική κριτική προς κάποιον, με τον οποίο διαφωνούμε, διαφοροποιείται από την απλή λάσπη που πετάγεται από κάποιον στερημένο σεξουαλικών εμπειριών. Γράφετε στο κείμενο: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει το χόμπι του». Εσείς, πάντως, το επιλέξατε. Επικαλούμενος τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, επιλέξατε το συστηματικό γλείψιμο του δημάρχου, μέσα από τις συνεχείς προσπάθειές σας να σας προσέξει, κατηγορείτε τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Κρίνοντας την περίπτωση σας, είναι δύσκολα τα πράγματα…Γι’ αυτό σας προτείνουμε να βγαίνετε περισσότερο έξω, να γνωρίζετε κόσμο, όποια και αν είναι η σεξουαλική σας προτίμηση, και να αφήσετε την πολιτική κριτική για τους ενήλικους.

Το παραπάνω περίσσευμα εμπάθειας, σε καμία περίπτωση δεναποσκοπεί να κάνει κριτική, παρά μόνο να διασύρει. Και στις περιπτώσεις αυτές κουτσομπολιού σας προτείνουμε να βάλετε το συγκεκριμένο περίττωμα – κείμενο εκεί που δε βλέπει ο ήλιος.

 

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ – ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ/-ΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΕΣ

από πάντως, 07/09/2010 10:01 μμ.


ρε παιδιά δε θα έπρεπε να αναδειχτεί το ζήτημα στην περιοχή; πέρα από το κείμενο του ομοφοβικού ρουφιάνου δε θα έπρεπε να μοιραστεί κάποιο κείμενο, να γίνει κάποια δράση γιατί από ότι γνωρίζω, υπάρχει συνέλευση κατοίκων στην Αγία Παρασκευή. Το ζήτημα είναι πως, πέρα από τα ρατσιστικά σχόλια που μπορεί να κάνει ο κάθε διαταραγμένος δημοσιογράφος, ο συγκεκριμένος δρα και ως εντεταλμένη υπηρεσία του εκάστοτε κόμματος. Πρέπει να αρχίσει να φαίνεται κατά τη γνώμη μου, πόσο "ανένταχτος" και "αμερόληπτος" είναι ο τοπικός τύπος στην κάθε περιοχή που εν όψει δημοτικών εκλογών σιγοντάρει την κάθε παράταξη πετώντας λάσπη, όπως λέει και το κείμενο στους υπόλοιπους υποψηφίους... Όπως και να 'χει, πρέπει να πάρει την απάντηση που του αξίζει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License