Νέα σύλληψη για ΒΑNQUET

Νέα σύλληψη για ΒΑNQUET

Μετά από καθημερινές μυνήσεις της εργοδοσίας εναντίον εργαζομένων και μελών της επιτροπής αλληλεγγύης και καθημερινό κυνηγητό ασφάλειας και αστυνομίας σε σπίτια συναγωνιστών, συνελήφθει σήμερα η Μαργαρίτα Κουταλάκη, μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης και μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων τουριστικών επισιτιστικών επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.


Η τρομοκρατία τους δεν μας σταματά

Όλοι σήμερα Τετάρτη 15/9 στις 8:30μμ στην  Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το μαγαζί (συγκέντρωση Άγαλμα Βενιζέλου για να περάσει και από το αστυνομικό τμήμα λευκού πύργου πριν πάει στο BANQUET).

από Radio Revolt 15/09/2010 8:17 μμ.


θα υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις από την συγκέντρωση online στον Radio Revolt

www.radio-revolt.org

από Radio Revolt 15/09/2010 8:44 μμ.


Αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 45 άτομα και συνεχώς αυξάνονται,
από συγκεκριμένες ενημερώσεις
-Χτες το βράδυ πέρα από το άτομο που είναι μέσα συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου και άλλα άτομα από την επιτροπή αλληλεγγύης τα οποία αφέθηκαν εντός μίας ώρας
-Το άτομο συνελήφθη στο σπίτι του

Θα ήταν πολύ καλό να κατέβει κόσμος

από Radio Revolt 15/09/2010 9:10 μμ.


περίπου εβδομήντα άτομα κινουνται προς το ΑΤ λευκού πύργου όπου πιθανότατα κρατείται ο συλληφθείς

post image
Διαμαρτυρία έξω από το Α.Τ Λευκού πύργου για την σύλληψη πρώην εργαζόμενης στο Banquet

Εικόνες:

από επιτροποαλληλέγγυος 15/09/2010 11:22 μμ.


Στη συγκέντρωση στο ΑΤ λευκού πύργου και στην πορεία που ακολούθησε μέχρι το BANQUET συμμετείχαν περίπου 100-150 αλληλέγγυοι. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το μαγαζί.

Η συναδέλφισσα η οποία δεν είναι εργαζόμενη στο BANQUET αλλά μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης και μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων τουριστικών επισιτιστικών επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με απόφαση του εισαγγελέα θα κρατηθεί απόψε στη ΓΑΔΘ και αύριο το πρωί θα περάσει από τον εισαγγελέα και θα οριστεί δικάσιμος.

-Πέμπτη 16/9 στις 8:30μμ Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το μαγαζί (συγκέντρωση Ναυαρίνου με Μητροπόλεως)

-Παρασκευή 17/9 στις 8:30μμ Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το μαγαζί (συγκέντρωση Ναυαρίνου με Μητροπόλεως)

- Σάββατο 18/9 στις 11πμ Διαδήλωση με συγκέντρωση στην καμάρα, ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα και τις διώξεις εργαζομένων και αλληλέγγυων.
(η ώρα της πορείας πήγε μία ώρα πίσω γιατί παίζει να δικαστεί Σάββατο)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License