Εξέγερση σε φυλακές του Λίβανου

.

Εξέγερση σε φυλακές του Λίβανου

Εξέγερση ξέσπασε χθες σε φυλακές στο βόρειο Λίβανο και συγκεκριμένα στην Τρίπολη, όταν κρατούμενοι κράτησαν ομήρους αρκετούς φύλακες, απαιτώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μειωμένες ποινές.

“Οι κρατούμενοι στις φυλακές Qobbeh κατάφεραν να ακινητοποιήσουν πέντε φύλακες και απαιτούν να βελτιωθούν οι συνθήκες μέσα στις φυλακές και να μειωθούν οι ποινές τους” ανέφερε ένας αξιωματούχος.

Ο δρόμος που οδηγεί στις φυλακές κλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις. Παρόμοια εξέγερση είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2009. Οι φυλακές Qobbeh είναι οι μεγαλύτερες στο βόρειο Λίβανο και “φιλοξενούν” περίπου 600 κρατούμενους.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License