Ασφαλίτες καταστέλλουν καταληψίες μαθητές - Τρίκαλα

1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων - (Από τοπική εφημερίδα)

Ένταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο 1ο Επανγελματικό Λύκειο Τρικάλων (ΕΠΑΛ) όταν μια ομάδα μαθητών προσπάθησε να προχωρήσει σε κατάληψη.

Ο συναγερμός του κτιρίου χτύπησε και άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων επενέβησαν προχωρώντας στην προσαγωγή ενός μαθητή, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Πρόκειται για ένα συμβάν που έχει σημειωθεί αλλεπάλληλες φορές τις τελεφταίες δύο εβδομάδες, με τους μαθητές να τοποθετούν ντουλάπες και θρανία πίσω από τις πόρτες για να εμποδίσουν την είσοδο των καθηγητών στο σχολείο. Όπως αναφέρει στην «Ε» ο διευθυντής της σχολικής μονάδας κ. Απόστολος Γιαννακός  στις πλείστες απόπειρες κατάληψης του κτιρίου που έχουν καταγραφεί, η μικρή ομάδα 10-20 ατόμων έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές και φθορές στο χώρο. Βανδαλισμούς που καλείται η διοίκηση του σχολείου να πληρώσει.  Αξίζει να σημειωθεί ότι υπό κατάληψη τελούν τέσσερα λύκεια της πόλης (3ο,6ο,7ο και 8ο)

καλό ποτέ δεν ήταν το σχολείο είναι και αυτό ένα κυβερνείο

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

από Τομης 15/10/2010 3:26 μμ.


Εχω ακουσει οτι εχουν εντολη να ειναι αστραπιαιοι! Να κανουν συληψεις μαθητων και προσαγωγες αμεσα.

Τωρα αν διπλα απο το σχολειο λεβουν καμια γιαγια το φαγητο της....Χεσμενη την εχουν

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License