καταδίκη μπάτσων για ξυλοδαρμό

Σχετικά με καταδίκη μπάτσων για ξυλοδαρμό

Την τρίτη 26-10-2010 και τη δευτέρα 1-11-2010 εκδικάστηκε σε Α' βαθμό η μήνυση για το ξυλοδαρμό από μπάτσους του συλληφθέντα διαδηλωτή στο Α.Τ. αγίου Παντελεήμονα στις 24-12-2004 μετά τη γνωστή διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους βασανισμούς αφγανών μεταναστών. Μετά από κατ' αντιπαράσταση εξέταση με διάφορους μπάτσους που ήταν εκείνο το βράδυ στο Α.Τ., αναγνωρίστηκαν 2 εξ' αυτών. Τελικά οι ΛΙΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που υπηρετούσε στο Α.Τ. αγίου Παντελεήμονα και τώρα είναι στη Β' ασφάλεια Περιστερίου και ο ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ που ήταν ασφαλίτης στο τμήμα προστασίας του πολιτεύματος (6ος όροφος στη Γ.Α.Δ.Α.) και τώρα είναι στην ασφάλεια επίσημων προσώπων καταδικάστηκαν σε 8 μήνες φυλακή χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Έχουν ασκήσει έφεση και εκκρεμεί Ε.Δ.Ε. που πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση κατηγοριών από την εισαγγελέα.

από . 17/11/2010 8:42 μμ.


... η ελληνική δικαιοσύνη έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ!Δεν ξέρω αν  έχουν μείνει εκκρεμείς υποθέσεις από τον 20ο αιώνα!!Μπράβο τους πάντως γιατί οι μπάτσοι έχουν πάρει το μήνυμα και είναι πολύ κύριοι πλέον.Συγχαρητήρια στον κ.Χρυσοχοίδη που συνέβαλε τα "μάλα".(κα)

από tfe 18/11/2010 1:03 πμ.


Σύντροφοι καλή η πλάκα αλλά θα πρέπει να πούμε πως η στάση του συντρόφου που δε μάσησε και κυνήγησε (και νομικά) τους μπάτσους που τον χτύπησαν είναι σωστή και θα έπρεπε να γίνει παράδειγμα για όλους μας. Η απαξίωση από μεριάς μας να έρθουμε σε τέτοιου είδους αντιπαράθεση με τους μπάτσους (ακόμα και νομικά όπως έκανε ο σύντροφος), βασίζεται σε μια κακώς εννοούμενη αντιθεσμικότητα, η οποία θρέφει περαιτέρω την ασυδοσία των μπάτσων.
Και όχι, με τέτοιες κινήσεις δεν "κυνηγάμε το δίκιο μας", ούτε γυρεύουμε να "αποδοθεί δικαιοσύνη". Σκεφτήτε όμως το "μπλέξιμο" και το "τρέξιμο" από μεριάς τους, την "στασιμότητα" τους εργασιακά, το κόστος (για τους μπάτσους και τον οικογενειακό τους περίγυρο) της δημοσιοποίησης του ονόματος τους και άλλα που δεν χρειάζεται να αναφερθούν, για να καταλάβετε πως ακόμα και μια τέτοια ιστορία δεν είναι αστεία.
Ας έχουμε υπόψη μας όλοι αυτό το παράδειγμα εν όψει των αγώνων που έρχονται και της καταστολής που αυτοί θα δεχθούν.    

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License