Αϊτή: Περισσότεροι από 1.300 νεκροί από τη χολέρα

aggelioforo

Αϊτή: Περισσότεροι από 1.300 νεκροί από τη χολέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010 20:24

Συνολικά, 1.344 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στην Αϊτή από τα μέσα Οκτωβρίου όταν ξέσπασε η επιδημία, σύμφωνα με απολογισμό που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα από το υπουργείο Υγείας, 69 περισσότεροι από τον προηγούμενο απολογισμό. Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται έχει φτάσει τους 23.377, ενώ έχουν καταγραφεί 55.189 κρούσματα.

 

Η πλειοψηφία των θανάτων (701) έχει καταγραφεί στην περιοχή της Αρτιμπονίτ, όπου εκδηλώθηκε η ασθένεια, ενώ στην πρωτεύουσα Πορτ-ο- Πρενς, 77 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License