Γελοιογραφίες για τα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια

Τα σχόλια των σκιτσογράφων για τον παραλογισμό του Μεγάλου Αδερφού.

post image

`

Εικόνες:

από @@34 24/11/2010 10:46 μμ.


...έχουν σχέση με αυτό   http://bit.ly/h1DInP

Είναι πολλά τα εκατομμύρια που παίζονται στη μπίζνα της "ασφάλειας". Σε λίγο δε θα υπάρχει δημόσιος χώρος μετακίνησης ανθρώπων που να μην ελέγχεται από τέτοια συστήματα. Τα αεροδρόμια είναι μόνο η αρχή, το πιλοτικό πρόγραμμα.

από help 26/11/2010 3:49 μμ.


"αν θες να δεις ποιος ειναι πισω απο την τρομοκρατια δες ποιος κερδιζει απο αυτη" ...

..

από αλλυλεγγύη στους ένουπλους αντάρτες. 26/11/2010 4:37 μμ.


ρε φίλε απο πάνω, έχουνε δέσει πόσα άτομα , έχουνε φάει κιολας (λάμπρος, πρέκας, τσουτσουβής,κασίμης) και 'συ συνεχίζεις το ΚΚΕδιστικο τροπάρι οτι πίσω απ'τις ένοπλες επαναστατικές οργανώσεις κρύβονται μυστικές υπηρεσίες και λοιπές μαλακίες.

από το όνομά σας * 26/11/2010 5:04 μμ.


Η αναβάθμιση της καταστολής και του κοινωνικού ελέγχου που σχολιάζουν τόσο καυστικά αυτά τα σκίτσα, δεν αφορά τις ένοπλες οργανώσεις στην Ελλάδα, αλλά τους κατασκευασμένους μπαμπούλες, τύπου Αλ Κάιντα, που στοχεύουν μαζικά την κοινωνία χωρίς κανένα ιδεολογικό, κοινωνικό, θρησκευτικό ή άλλο έρισμα.

...η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των Η.Π.Α. επίσημα παραδέχεται ότι αγνοεί την ιδιοκτησιακή κατάσταση τουλάχιστον 150 χιλιάδων αεροπλάνων, τα οποία μπορεί να βρίσκονται στα χέρια οποιουδήποτε.


Βάλανε παιδεραστή να κάνει σωματικό έλεγχο σε παιδάκια:

http://philadelphia.cbslocal.com/2012/05/24/i-team-priest-removed-from-ministry-due-to-sex-abuse-allegations-works-at-phl/

Και δεν είναι απλός υπάλληλος της ειδικής υπηρεσίας TSA, αλλά προϊστάμενος σε σημείο ελέγχου...

Για όλους αυτούς τους υπαλλήλους υποτίθεται ότι γίνεται το λεγόμενο background check, ελέγχουν δηλαδή το παρελθόν σου, μέχρι και τι έβαζες στο σάντουιτς όταν πήγαινες σχολείο.

Και το security theater συνεχίζεται κανονικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License