Τρομοκράτηση των μαθητικών καταλήψεων με ποινικές διώξεις στο Ηράκλειο

Τρομοκράτηση των μαθητικών καταλήψεων με ποινικές διώξεις απο τον Εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης

Τρομοκράτηση των μαθητικών καταλήψεων με ποινικές διώξεις απο τον Εισαγγελέα Ηρακλείου
Τρομοκράτηση των μαθητικών καταλήψεων με ποινικές διώξεις απο τον Εισαγγελέα Ηρακλείου,ο οποίος με εγγραφο του στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ζητά την διακοπή των καταλήψιεων στα  σχολεία που τελούν υπο κατάληψη στο Ηράκλειο και να επανέλθουν οι μαθητές στα θρανία,διαφορετικά θα ερθουν αντιμέτωποι με τον νομο  αυτοί και οι γονεις τους.Την ώρα που ,οι  ελλείψεις σε καθηγητές και βιβλία είναι το πλέον σοβαρό θέμα (με άμεση δικαιολογία του κράτους οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια), που ενα επιλεκτο σύστημα εξετάσεων σε υποχρεώνει να εχεις  τα απαραίτητα προσόντα  για την είσοδό σου στο Πανεπιστήμιο.Που δεν υπάρχουν πόροι για τη θέρμανση των αιθουσών,που καταργείται η δωρεαν παιδεία,που το σχολείο αποτελεί βοήθημα στα φροντιστήρια…Ερχεται ξανά η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία καταδικάζει κάθε κινητοποίηση των μαθητών και ποινικοποιεί την μαθητική κοινότητα .Θυμόμαστε μαθητές, στη   Θεσσαλονίκη,στη Λάρισα,που  φέτος δικάζονται για τις περυσινές καταλήψεις και κινητοποιήσεις.Η κινηση αυτή της εισαγγελίας Ηρακλείου ξυπνάει μνήμες άλλων ιστορικών περιόδων, όσο και αν πιστέυουν  οτι με την ποινικοποιήση  των κινητοποιήσεων  θα καταφέρουν να τρομοκρατησουν τους μαθητές  να ξέρουν οτι δεν προκειται να καταφερουν τιποτα ,αντιθέτως προκαλούν ,την οργή όσων ζουν με αξιοπρέπεια ,σκέφτονται και αντιστέκονται στον εκφασισμό της κοινωνίας , ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας ,ενάντια στην χειραγώγηση της εκπαιδευσης για την ελευθεριακή παιδαγωγική και κοινωνική επανάσταση! Όχι στην ποινικοποιήση  των μαθητικών κινητοποιήσεων-Αλληλεγγύη στους καταληψίες μαθητές !

Candia Αlternativa

πηγή : http://candiaalternativa.wordpress.com/


Ενας εισαγγελεας-ρουφιανος ονοματι Νικος Μαρκακης,εστειλε εγγραφο στον διευθυντη β/βαθμιας εκπαιδευσης Ηρακλειου που του ζητουσε αδεια να παρεμβει προκειμενου να παραμβει ωστε να σταματησουν οι καταληψεις στον νομο.Καθαρη τρομοκρατηση των μαθητων!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License