Πέσιμο σε μαγαζί μετανάστη στο Μεταξουργείο

Ομάδα 10 με 12 χουλιγκάνων πιτσιρικάδων την έπεσε σε μίνι μάρκετ Άραβα μετανάστη

Οπλισμένοι με σίδερα,κράνη και λοστούς , δέκα με δώδεκα χουλιγκάνους χτύπησε γύρω στις 20.15 μίνι μάρκετ Άραβα μετανάστη δίπλα στην πλατεία Καραϊσκάκη σπάζοντας μια τζαμαρία.Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν γιατί ο ίδιος κατάφερε να κατεβάσει έγκαιρα τα ρολά στις υπόλοιπες δύο βιτρίνες του καταστήματος. Δέκα λεπτά πριν , είχαν επιχειρήσει κάποιοι από αυτούς να επιτεθούν στον ίδιο, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με περαστικούς και θαμώνες διπλανού καταστήματος.Επέστρεψαν λίγο μετά με ενισχύσεις. Ας σημειωθεί πως αμέσως μετά την επίθεση ο μετανάστης κάλεσε την αστυνομία έχοντας καταγράψει τον αριθμό της μηχανής ενός από τους φασιστοαλήτες και το μόνο που του είπαν οι μπάτσοι είναι πως δεν μπορούν να επέμβουν αν δεν υποβάλει γραπτή μύνηση. Περιμένουν μήπως γραπτές μυνήσεις ιδιοκτητών για να την πέσουν σε κόσμο όταν σε πορείες την πέφτουν σε τράπεζες;;; Δικά σας τα συμπεράσματα

αλλά νομικά το ερώτημα σου, και σωστή η παρατήρηση, φαντάζομαι ότι απαντιέται ως εξής:
στη πορεία οι μπάτσοι είναι παντού και επομένως το σπάσιμο γίνεται στην παρουσία τους οπότε είναι αυταπάγγελτη η δίωξη ενώ στο μαγαζί που τους φωνάζεις εσύ, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει μια μεραρχία έξω απο κάθε μινι-μαρκετ, έτσι λες εσύ ότι έγινε.  Πρέπει να γίνει έρευνα, να ανακριθούν οι ύποπτοι και οι μάρτυρες κλπ.  Κι αν κυνηγήσει εμένα ο μπάτσος και βρεθεί αργότερα ότι το μαγαζί το έσπασε η γυναίκα σου γιατί σε έπιασε στα πράσσα με μια άλλη; :)

Βέβαια και στις πορείες δε βλέπουν και λένε ότι βλέπουν, και αρπάζουν όποιο γιακά προφτάσουν να αρπάξουν, συνήθως όχι αυτόν που το έσπασε αλλά αυτόν που δεν περίμενε να σπάσει δίπλα του και δε μπορεί να τρέξει όχο αυτός που το έσπασε.

Μαγαζιά είναι θα σπάσουνε, στο Χάρλεμ και στο Μπρόνξ δεν έσπαγε τίποτα, καγκελα, σίρματα, άθραυστα κρυσταλα, ο ταμίας πίσω απο 2 εκατοστά Lexan ούτε στο Beihrut δεν ήταν έτσι.  Σε τέτοια εμπόλεμη κατάσταση προωθούν την κοινωνία για να αποκτούν οι απλίτικοι συνείδηση και να κάθονται φρόνιμα οι αριστεροί να υποστηρίζουν το έργο του μπάτσου και να δουλεύυν ασταμάτητα και αδιαμαρτύρητα αλλιώς θα καταλύξουν κι αυτοί στο εμπόλεμο 35%! 50,1% υποστηρικτές του συστήματος, 14.9% μπάτσους, και 35% εξαθλίωση.  Το γράφει μέσα το πακέτο του ΔΝΤ, νέα δημογραφική σύσταση για την "σταθεροποίηση του κλωνισμένου δυτικού πολιτεύματος"

ΚΟΥΦΆΛΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙΠροσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License