Μαθητές μe μνήμη

σο βάλτο όπου θεs είτε στα τοπικά είτε στις ανακοινώσεις!

Αποχή από τα μαθήματα αύριο. Όλοι να είμαστε στις συγκεντρώσεις. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία (δεν έχει μετρό, δεν έχει λεωφορεία). Όλοι θα είμαστε κάτω. Σε όλα τα σχολεία εάν δεν γίνει κατάληψη τουλάχιστον ας κατεβούμε όλοι μαζί στις πορείες.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες του Ναδίρ και της Αθήνας. Δεν μας νοιάζει καθόλου τι είναι. Αν είναι τρομοκράτες, ληστές, κουκουλοφόροι. Έχουν όλοι την αλληλεγγύη μας και την βοήθεια μας όποτε και αν την χρειαστούν. Όσους περισσότερους πιάνουν τόσοι περισσότεροι θα εξεγείρονται.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο στέκι του Αγρινίου που τόσα χρόνια έχει κάνει τόσα πολλά και έχει δώσει τόσους αγώνες. Κανείς πλέον δεν θα είναι μόνος του.

Μπατσάκια συνεχίζεται τις μαλακίες και από ότι φαίνεται δεν θέλετε να αλλάξετε. Εντάξει, δικιά σας η απόφαση. Από εδώ και πέρα όμως δεν έχει δικαιολογίες του στυλ ‹‹και σε εμάς δεν αρέσει αυτή η δουλειά αλλά για τα λεφτά το κάνουμε ››. Τέλος… από εδώ και πέρα θα τα λέμε μόνο στις συγκρούσεις. Ευτυχώς είμαστε τυχεροί και δεν έχουμε μπάτσους για γονείς. Έχουμε μίσος για εσάς, θα τα πούμε από κοντά την Δευτέρα!!!

Θα επανέλθουμε σύντομα. Είμαστε μια νέα ομάδα μαθητών και φοιτητών.

 

Ραντεβού αύριο για αρχή σύντροφοι στο δρόμο. ΛΕΥΤΕΡΙΑ σε όσους είναι στα κελιά της και καλά δημοκρατίας. Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις και τους συντρόφους μας!!!

Ούτε φασισμός, ούτε δημοκρατία, κάτω ο κρατισμός για πάντα ΑΝΑΡΧΙΑ!!!

 

Μαθητές με μνήμη   

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License