Ενημέρωση από την Ευελπίδων

Αυτήν τη στιγμή περνάνε από την Ευελπίδων οι συλληφθέντες από την χθεσινή αστυνομική επιχείρηση εκτός από τους δύο που είχαν εντάλματα σύλληψης για την συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς οι οποίοι αναμένεται να μεταφερθούν στο εφετείο στην οδό Λουκάρεως.

Αυτήν τη στιγμή περνάνε από την Ευελπίδων οι συλληφθέντες από την χθεσινή αστυνομική επιχείρηση εκτός από τους δύο που είχαν εντάλματα σύλληψης για την συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς οι οποίοι αναμένεται να μεταφερθούν στο εφετείο στην οδό Λουκάρεως. Ήδη στην Ευελπίδων υπάρχει μικρός αριθμός συγκεντρωμένων ενώ η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον για δυο ώρες ακόμα

Θα πάνε αύριο στον ειδικό εφέτη ανακριτή που έχει οριστεί για την υπόθεση της ΣΠτΦ. Να σημειωθεί ότι αύριο στο Εφετείο θα βρίσκεται και ήδη υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης και ο σύντροφος, Γιάννης Δημητράκης.

από enas 05/12/2010 7:52 μμ.


oi 2 pou einai gia pyrines tha perasoun avrio apo to efeteio.oloi ekei!!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License