Φωτογραφίες - Απογευματινή πορεία (2)

...

post image

...

Εικόνες:

από χχχχχχχχχχχχ 07/12/2010 2:17 πμ.


οδηγουνται αυριο στον εισαγγελεα του πρωτοδικειου αθηνων 44 ατομα που συνεληφθησαν κατα τη διαρκεια της πορειας της 6-12-2010

από κωστας 07/12/2010 12:02 μμ.


Ρε τον ματατζη. Κονόμησε φωτογραφική κάμερα και φαίνεται επαγγελματική ακριβή κιόλας. Είδατε σύντροφοι που οδηγεί η οικονομική κρίση, από εδώ και πέρα στις πορείες τα χέρια στις τσέπες, κυκλοφορούν μπάτσοι κλέφτες και είναι και πεινασμένοι.

Όμως πέρα από την πλάκα πραγματικά η φωτογραφική μηχανή είναι επαγγελματική και επειδή τα ματ δεν έχουν τέτοιο υλικό στον εξοπλισμό τους αυτό σημαίνει ότι από κάποιον την βούτηξε. Το θέμα είναι σοβαρό γιατί η κάμερα αυτή παίζει να κοστίζει γύρω στα δυο χιλιάρικα και κάποιος την κλαίει.

από ωγφτρ 07/12/2010 3:23 μμ.


Το θεμα ειναι οτι αυτος που τωρα την κλαιει, σιγουρα εχει τραβηξει και φατσες! Ελπιζω οχι σε δραση...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License