Οι μαθητές στο δρόμο της αντίστασης!

Όλοι-ες στην Πανεργατική Απεργία 15 Δεκέμβρη, Μουσείο 10π.μ.

post image


Το Συντονιστικό Αντίστασης Μαθητικών Πρωτοβουλιών χαιρετίζει τους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που τίμησαν την επέτειο των δύο χρόνων από την δολοφονία του συμμαθητή μας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την εξέγερση του Δεκέμβρη.

Με γενικές συνελεύσεις, καταλήψεις και αποχές, πλημμυρίσαμε τους δρόμους της Αθήνας και όλων των πόλεων με τα πανό των σχολείων μας και του Συντονιστικού.
Παρά τις επιθέσεις και την καταστολή των διαδηλώσεων μας από την αστυνομία δεν σταματήσαμε στιγμή να φωνάζουμε τα συνθήματα μας και χέρι χέρι με τους καθηγητές, τους φοιτητές και όλους τους εργαζόμενους βαδίζουμε προς τη νίκη!
Δύο χρόνια μετά η οργή μας δεν έχει καταλαγιάσει, ειδικά τώρα που προσπαθούν να μας επιβάλουν το Μνημόνιο, την διάλυση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας, την καταστολή των αγώνων μας αλλά και τον ρατσισμό προς τους μετανάστες συμμαθητές μας και γονείς τους.

Δεν θα περάσουν!

Η 6/12/2010 ήταν μόνο η αρχή! Οργανώνουμε και συντονίζουμε την αντίστασή μας για να τους σταματήσουμε!

Όλοι-ες στην Πανεργατική Απεργία 15 Δεκέμβρη, Μουσείο 10π.μ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License