παρέμβαση με πανο Λάρισα για Ναδιρ

παρέμβαση με πανο Λάρισα για Ναδιρ

Το κράτος λίγες μέρες πριν της 6 Δεκέμβρη,προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα φόβου και τρομοκρατίας.Το σκηνικό συνθέτει η ανακοίνωση του αποκλεισμού του κέντρου της Αθήνας και η προκλιτική η παρουσία των δυνάμεων καταστολής σε κάθε πόλη της χώρας,σενάριο που θυμίζει άλλες εποχές.Σε αυτό το πλαίσιο, τρομοκρατίας επιλέγεται και η εισβολή στο κοινωνικοπολιτικό στέκι ΝΑΔΙΡ όπως ακριβώς και πέρυσι με το στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι.

Με το γνώστο συμμορίτικο τρόπο,αστυνομικές δυνάμεις κάθε λογης εισέβαλαν στο χώρο και συνέλαβαν όποιον έτυχε να βρισκοταν εκεί,ενώ φρόντισαν να καταστρέψουν το χώρο.Από την μανία τους δεν ξέφυγαν ούτε φοιτητές που διαμένουν στις εστίες οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την επέμβαση της αστυνομίας.Στο χώρο του Ναδιρ φιλοξενούταν τοRadio Revolt,το οποίο λίγες μέρες πριν είχε δεχτεί παρακρατική επίθεση,και η φίμωση του ολοκληρώθηκε από την επίθεση της αστυνομίας.

Η επίθεση στο κοινωνικοπολιτικό στέκι Ναδιρ εντάσσεται στα πλαίσια της καταστολής οποιουδήποτε επιλέγει να αντισταθεί.Πλαστά στοιχεία και στυμένες δικογραφίες δεν θα τρομοκρατήσουν τους αγωνιστες.


Καμία δίωξη στους συλληφθέντες του Ναδιρ.

Κατω τα χέρια από τους ελεύθερους κοινωνικοπολιτικούς χώρους.


Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας


Ιός Κοινωνικής απελευθέρωσης(Ι.Κ.Α)

Αντιεξουσιαστική/Αναρχική συνέλευση Λάρισας

από Ιος Κοινωνικης Απελευθερωσης (ΙΚΑ) 09/12/2010 2:46 πμ.


post image
παρέμβαση με πανο Λάρισα για Ναδιρ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License