Επείγον - ΜΑΤ μπήκαν στο ΧΥΤΑ της Κερατέας

molis eidopoithika

epeigon molis eidopoiithika apo thl sidrofou..oti mat bikan sto xita ths kerateas..h vradia einai megalh..opoios borei na katevei..oloi kato..

από sos 11/12/2010 5:24 πμ.


sto xoro pou theloun na pragmatopoithei o xita sthn keratea...oloi katw sto orviokasto..einai epivaivewmeno

από epeigon 11/12/2010 6:04 πμ.


bikan mat sto orviokasto ekso apo thn keratea...sigrouseis me katoikous auth thn stigmh...kateveite osoi boreite..

από Αγωνιστής από την Κερατέα 11/12/2010 8:17 πμ.


Γύρο στις 5 τα ξημερώματα δυνάμεις των ΜΑΤ έκανα επέμβαση στο Οβριόκαστρο, το βουνό της Κερατέας όπου οι καθεστωτικές μας κυβερνήσεις θέλουν να φορτώσουν παράνομα τα σκουπίδια όλη της Αττικής. Η αντίδραση των κατοίκων ήταν άμεση, αφού έσπευσαν αμέσως κατά εκατοντάδες στο Οβριόκαστρο. Αυτή την στιγμή γίνονται μικροσυγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων και των ΜΑΤ, καθώς τα μηχανήματα των εργολάβων εμποδίζονται, από τους κατοίκους, να μπουν στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ !!! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ !!! ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ !!! ΕΞΩ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ !!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License