Μ-Λ ΚΚΕ: Το έγκλημα στην Κερατέα μας αφορά όλους

Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί σε ενεργή συμπαράσταση Φτώχεια – ανεργία – καταστολή, αυτή είναι της κυβέρνησης η πολιτική!

Μ-Λ ΚΚΕ: Στο πλευρό των κατοίκων της Κερατέας

 

Φτώχεια – ανεργία – καταστολή, αυτή είναι της κυβέρνησης η πολιτική!

 

Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόποτη βίακαι την τρομοκρατία που άσκησε και ασκεί η κυβέρνηση στους κατοίκους της Κερατέας, που είχαν την αξιοπρέπεια και το θάρρος να υπερασπιστούν τον τόπο τους αντιδρώντας στο οικολογικόκαι πολιτιστικό έγκλημα που συντελείται στην περιοχή Οβριοκάστρου (περιοχή προστατευόμενη με αρχαιότητες) με τη δημιουργία ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ(χώρος υγειονομικής ταφής απορριμμάτων ή υπολειμμάτων).

Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί σε ενεργή συμπαράσταση στους κατοίκους της Κερατέας για να αποτραπεί το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του περιβάλλοντος και της υγείας τους. Η υποτελής στον ιμπεριαλισμό κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά την επίθεση στο μισθό, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, μετά την διάλυση της δημόσιας παιδείας και υγείας, μετατρέπει σε σκουπιδότοπο μια ολόκληρη λαϊκή περιοχή. Δεν διστάζει να στείλει για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις καταστολής για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους της Κερατέας και να τους αναγκάσει να αποδεχθούν ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση στη ζωή τους.

Αυτή η πολιτική είναι αντιλαική, δεν παίρνει διορθώσεις αλλά ανατροπή.

 

Μ-Λ ΚΚΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License