ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΟΥΤΕ ΧΥΤΑ- ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ ΠΟΥΘΕΝΑ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ!

post image

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα, καταγγέλλει την εισβολή των καθεστωτικων δολοφόνων στο Οβριόκαστρο της Κερατέας η οποία έλαβε χώρα χθές, Σάββατο 11-12 και σαν κατοχικός στρατός παραμένει και καταστέλλει τους αγωνιζόμενους κατοίκους μέχρι και σήμερα.

Το καπιταλιστικό σύστημα, στη συγκυρία της απόλυτης κρίσης του του έχει να μας επιφυλάξει μόνο ξύλο, χαράτσια, χωματερές και εξαθλίωση.
Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας, όπως και στον αγωνιζόμενο λαό του Γραμματικού αλλά και της Λευκίμμης.
Το πρόβλημα των χωματερών δεν αφορά αποκλειστικά τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες καταδικάζονται να ζούν μέσα στα σκουπίδια. Το πρόβλημα είναι υπερτοπικό μια και οι τοξικές και καρκινογόνες ουσίες μέσω του εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα μολύνουν το νερό και τα γεωργικά προιόντα μεγάλων γεωγραφικών ζωνών.
Η λογική του ΕΕΚ είναι αντίθετη με τοπικιστικές λογικές τύπου: "να φύγουν τα σκουπίδια από την περιοχή μας και να πάνε στου γείτονα".

Συντασσόμαστε με τη μαχητική αντίδραση της εργατικής τάξης απέναντι στις χωματερές και στα κρατικά τσιράκια που προσπαθούν να τις επιβάλλουν και λέμε:
ΟΥΤΕ ΧΥΤΑ- ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ ΠΟΥΘΕΝΑ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Να φύγουν τώρα τα ΜΑΤ από την Κερατέα!
Να φύγουν τώρα τα ΜΑΤ από το Γραμματικό!
Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους- Οχι άλλα λεφτά στα "σκουπίδια"!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License